5. mai 2006

2 fine dager i fotballgruppa


Torsdag kl 1700. Henting av frostsprengt toalett, vaskemaskin og annet søppel på Fagerlund. Toalettet hadde forresten gammel moro i vannlåsen....
Gressklipper vil ikke starte. Bytter batteri på gressklipperen. Sjekke at gressklipperen fungerer, deretter trene G13 og J16.
Fredag kl 0500. På jobb med henger full av dass, vaskmaskin og annet skrot fra Fagerlund.
1300. Innom Trollmyra. Setter merkemaskinen til lading. Levere henger hos Rolf. Takk for lånet.
Ut til Fagerlund for å sjekke vanningsannlegget. Pumpa gikk i 30 sekunder. Hyl skrik og så slår motorvernet ut. Antagelig moden for utskifting. Blir antagelig ny pumpe. Rørlegger bestilt. Kommer tirsdag.
Var sikker på at vi hadde 3 sett med små mål på Trollmyra. Det viser seg at det ene settet var kjørt til Fagerlund. Vi måtte derfor bestille et nytt sett fra Nopro på Notodden. 14960 kr. Inkl mva.
Hjem til middag. Opp til Trollmyra for å merke banen. Merkemaskin potte tett. Malingen hadde vært frossen og var blitt som sukker. All maling må kastes. Tok en time bare å få maskinen til å funke. Merkingen for vente til i morra. Samme problemet hadde vi også på Fagerlund. I tillegg til toalettet er det frostskader på diverse armaturer. Vi må nok bruke endel kroner på nødvendig vedlikehold på Fagerlund i år.
Synes du dagene blir lange? Ta et verv i Fotballgruppa:)

1 kommentar:

Anonym sa...

Intet nytt med andre ord. Var banemann for 2 eller var det 3 år siden. Ikke alle forsto hvor mye jobb det var OG i tillegg passet på endel vedlikehold.Det er ikke bare klipping og sørge for at klaging på banen blir minst mulig. Frostveske i toalett og varme i dusjene var i allefall da en selvfølgelighet før vinter.Så over.Varme på do er og kjekt når det er vann der som kan fryse.Når det er sagt er det godt å se at det finnes ansvarsfulle og flinke folk Even. BRA!. Har selv vært gjennom dine erfaringer.Noen synnes kontigent er for høy ??? Makan! Betaler med glede.