1. oktober 2008

Super sesongavslutnig for g12 med 4-2 seier over Gulset

Siste kamp for sesongen ble intens og spennende. Det ble 2 baklengs i løpet av få minutter av første omgang. Lite Daniel kunne gjøre med målene. Kjetil måtteut rett etter med et vondt kne. Guttene beholdt likevel humør og spilleglede, og jobbet hardt for å komme tilbake i kampen. Resten av omgangen hadde vi mye fint spill og mange gode målsjanser. Blant mye annet så vi en stupheading (mener det var Anders) mot mål ved ett av hjørnesparkene. Bare målstenger og en god målmann hindret redusering. Til pause sto det fortsatt 0 - 2.
Kjetil debuterte som småskadet keeper i andre omgang, og vi fortsatte med godt lagspill og alle var involvert i gode kombinasjoner. Redusering kom ganske fort og flere av målene kom etter fin fint spill. Endel bytter på plasser la ingen demper på spillehumøret - men så heller ut til å medføre enda større innsats. Stor bane og mange lange løp gjlrde at flere ba om en pause underveis. Anders (2), Martin og Joakim var de som kom på scoringslisten, men pasningsspillet i forkant var like avgjørende som avslutningene.
Rolf og Johannes takker Gaute, Kjetil, Jonas, Leander, Martin, Joakim, Daniel, Nikolay, Andreas, Anders og Markus for en flott sesong. Vi er stolte av dere som gode og hyggelige gutter. Vi trives sammen med dere!