6. oktober 2008

J16 puljevinnere 2008

J16 har denne sesongen bestått av ett 11er-lag og ett 7er-lag. Det har vært en fast spillergruppe på hvert av de respektive lag, men 7er-laget har i tillegg fått forsterkninger fra 11er-laget til sine kamper. Og dette samarbeidet har fungert veldig bra, noe som kampresultatene absolutt gjenspeiler!

Sesongen har bestått av en lang rekke seire: Av i alt ti spilte kamper viser tabellen at Siljanjentene har vunnet åtte, spilt en uavgjort og tapt en kamp.
Ingen dårlig statistikk, det! Siljan endte opp med 25 poeng og Snøgg, som ligger på andreplass, har 22 poeng.

Jentene på 7er-laget fyller 17 år til neste år, og må derfor skille lag med resten av 16års laget. Vi skulle gjerne fortsatt det fine samarbeidet enda ett år, men jeg ser ikke bort fra at vi kan få til fellestreninger i vinter. Det er en flott gjeng med jenter, som det har vært veldig gøy å jobbe sammen med, og miljøet i gruppa har vært upåklagelig. Det har vært et år med mye latter og moro, fine treningsøkter, spennende kamper og mange gode minner.

Takk for innsatsen, jenter, og gratulerer som puljevinnere!

Bjørn, Hanne, Morten og Anita

Bilder fra Hei-kampen her:http://picasaweb.google.no/solvanghole/7erKampSiljanHei21August2008#

1 kommentar:

wonk sa...

Jeg sier bare grattis så mye. Det er sååå gøy å se de jentene spille. Og like gøy å se hvordan det styres fra sidelinja.