18. oktober 2008

Opprykk for Heddal!

Siljans vinner-rekke blei brutt i dag.
Kampen mot Heddal endte 2 – 3.
Kampfakta:
4 min: 0 – 1 Straffe til Heddal (Tommy feller en Heddalspiller).
15 min: 0 – 2 Heddal scorer på corner.
25 min: 1 -2 Brede får et overlegg som settes i mål fra bakerste stolpe.
Pauseresultat: 1 – 2
85 min: 2 – 2 Brede skaffer straffe (billig? – se selv på YouTube)
Martin setter straffen i mål (ikke spesielt god straffe av Martin, men mål er mål - se selv på YouTube)
88 min: 2 – 3 En Heddalspiller setter ballen i lengste hjørnet fra relativt spiss vinkel.

Heddal rykker dermed opp til 4. div. sammen med Borg.
Bra publikumsfremmøte på Trollmyra i dag, på tross av litt rufsete vær. Pølsene til barna i pausa og skyte-konkurranse bidro til det. (Kjempebra initiativ, Martin!)

Denne kampen hadde ingen betydning for Siljan i forhold til tabellsituasjonen. Vi hadde derfor håpet at gutta gikk på banen for å ha det gøy og spille god fotball med lave skuldre. Isteden blei det som i enkelte andre kamper alt for mye kjefting fra enkelte, og fokus på dette istedenfor å ha det gøy og spille fotball.
Det koker for noen og enhver, og med Martins røde kort etter at dommeren har blåst av kampen topper det seg. Slik kjefting er selvsagt helt uakseptabelt, og både publikum og de fleste av spillerne synes deler av kampen er direkte pinlig!
Kjeftbruk har vært mye diskutert gjennom denne sesongen, og vi som er trofaste publikummere forventer at det tas et krafttak i forhold til dette gjennom vinteren og i oppkjøringa til neste sesong.

Som man ser av tabellen, blei det 5.plass av 12 lag i årets 5.divisjon (to lag har trukket seg på tampen; Odd Gr.4 og Kroken, som begge lå godt plassert bak Siljan).
Gutta bør være fornøyd med denne plasseringen i den første sesongen i 5. divisjon. Neste sesong bør målsettinga være å havne ennå høyere på tabellen – blant topp tre kanskje?

Publikum takker for årets sesong med mange hyggelige stunder på Trollmyra, og stiller igjen til sesongstart 2009. Der vil vi se et Siljanlag full av positivitet, både i forhold til egne spillere, dommer og motstandere!

Flere bilder fra dagens kamp ser du her!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Må være flaut .
Tidl Siljan Spiller

Anonym sa...

Sier meg enig i det der Thorsen. Det var direkte flaut å sitte og se/høre alle den kjeftinga og klagingen fra enkelt Siljan spillere. Disse burde vite godt hvem det gjelder, og skjerpe seg skikkelig til neste sesong. Men ellers er det hyggelig å se at så mange møtte opp for å støtte laget=)

Anonym sa...

Det er mange som har slutta se kamper fordi enkelte spillere gjør opplevelsen flau. Synd at første års a-spillere skal måtte spille med sånne idioter. Må være ødeleggende for videre lyst på fotball.

Anonym sa...

Denne kommentaren er ikke ment for å skape diskusjon!

På vegne av alle spillere og alle rundt Siljan A-lag beklager vi herved noen spilleres oppførsel på gårsdagens A-lagskamp. Alle rundt og på laget er enig at kjefting er unødvendig. Dette har det blitt jobbet med, faktisk! Tross alt skal vi være forbilder.

Etter kampen beklaget vi oppførselen vår til dommeren og Heddal.

Leit at å lese at noen har slutta å se kamper pga. oppførselen til noen av spillerne. Det har vi forståelse for.

Etter å ha fulgt med på relativt mange andre fotballkamper både "live" og fra "godstolen" ser jeg at denne kjeftinga forgår der også, utrolig nok. Ikke overraskende skjer det på Skagerak arena også. De spillerne er vel større forbilder enn lokale Siljanspillere.Det går ganske mange barn rundt med diverse drakter, med navn på ryggen til sine "helter". Poeng: I det store og hele aksepterer bygdas innbyggere ikke at noen lokale spillere har mange dårlige dager på fotballbanen, mens vi støtter de større stjernespillernes oppførsel på og utenfor banen, og i tillegg reklamerer for den, ved å kjøpe drakter med navntrykk på og la barna (og voksne) gå rundt med disse. Man skal ikke genralisere alt, men likevel SNEDIG spør du meg.

ANNET:Det er jo ikke noe bedre at folk skriver og kaller spillere for idioter i innlegg her på sida.

ALLTID TØFT Å KOMMENTERE ANONYMT?

Anonym sa...

2rs1: Trenger jeg sette straffen mer til sida da? finter jo ut keeperen? han satset jo tidlig..

Til dere som syns det er flaut, dra å se andre kamper rundt om, det er ikke noe værre her enn andre steder som pekka sier. Nå blei jeg sjelt huden full her tidligere fordi jeg kalte folk for idioter viss de drakk dagen før kamp. Da syns jeg det er UTROLIG SVAKT av dere ANONYME i tillegg å bare la veralene flyte å slenge dritt uten å skrive navn. Men det er vell kansje defor dere vill være anonyme? Dere tørr kansje ikke stå fram?

Anonym sa...

Har ikke sett veldig mange kamper i år, men trenger ikke det for å vurdere kjefte-nivået heller. 110% tenning og engasjement er viktig, men alle skal klare å beherske seg og heller kanalisere all energi og meninger inn på det som gjelder: nemlig spille god fotball for og med LAGET.

At noen ikke stiller på kamper pga for mye kjefting får stå for deres regning. Som flere nevner, skjer dette rundt på alle baner og i alle lag.

Kjefting er en ting, overdreven feil fokus (kommentarer til dommere, motspillere, medspillere) underveis i kampene noe annet.

Nå er sesongen over , og evalueringa kan jo starte ganske kjapt. Er vel et par ting på agendaen.

Og angående forbilder: Siljans A-spillere er, håper og tror jeg, forbilder for de yngre fotballspillerne i bygda. Husker selv det var stas og spennende å se Willy & co. boltre seg i nedre del av divisjonssystemet. Tror ikke det bare er de store "stjernene" - enten på Skagerak Arena eller Nou Camp.