6. oktober 2008

Registrering av fotballskader

I en kamp med J16 ble vår datter, Mari, skadet. Hun fikk en skade i nakken, og vi valgte derfor å ringe etter ambulanse for å være på den helt sikre siden. Det er viktig å få registrert slike skader for eventuelle senskader, og for å få dekket de utgifter som følger ved undersøkelsen og eventuelle senere behandlinger.

For å få dekket utgifter ved fotballskader, må det fylles ut et skademeldingsskjema fra Norges Fotballforbund. Det finner du ved å gå inn på hjemmesida til Telemark Fotballkrets, http://www.fotball.no/telemark/t1.asp. Der velger du fanen som heter Klubbservice - Lisens og forsikring, og laster ned skademeldingsskjemaet. Husk å legge ved kvitteringer og epikrise, som fås av fastlegen. Både trenere, lagledere og foreldre har et ansvar for å følge opp at skader registreres, og dette gjelder både i kampsituasjon, på trening og på reiser. Les også vilkårene som ligger under Lisens og forsikring.

Anita

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hvem står som ansvarlig for slike situasjoner i SILJAN IL? Ifølge NFF har alle klubber en som har ansvaret for dette...

Anita Hole sa...

Det var ukjent for meg. Vet du om det er hjemla i noen paragraf, eller har det kommet som en oppfordring fra NFF? Jeg har akkurat snakket med Janne Helmet i Telemark Fotballkrets, og ho kjente heller ikke til dette. Det klubben imidlertid er pliktet til, er å registrere alle spillere fra det året de fyller 13 år, og som er tilknyttet SiljanFotball. Det gjøres i registeret til Klubben Online, og blir gjort hver vår av alle laglederne. Nye spillere blir lagt til kontinuerlig i registeret.