2. oktober 2008

Avslutning g 12 unnagjort !

Etter en flott kampavslutning i går avsluttet vi i kveld med bowling og Pizza på Down Down. Spis så mye du vil osv... du verden hvor stor plass det er i magen til noen 12 åringer. 18 stk Pizza !
G 12 år (96 kullet) har i år spilt 12 kamper og vunnet 9 og har 3 knepne tap. Vi fikk målforskjell 63-16.
Vi er veldig fornøyd med resultatene, men ikke minst måten guttene har opptrådt på. Aldri klaget eller sutret på medspillere, motspillere eller dommer eller trener. Flott gjeng som hele tiden oppmuntret hverandre. Det har vært veldig morsomt å følge de guttene fra de var 5 år gamle.
Neste år går det mot 11 fotball med sammenslåing med noen andre vil vi tro ?
Takk til fotballgruppa med sponsing avslutningen(draktpenger overføringen). Vi har ikke hatt noen skjæringer på kamper eller treninger.
Vi er godt fornøyd!
Laget har bestått av Gaute, Markus, Kjetil, Joakim, Leander, Daniel, Martin,Andreas, Jonas,Anders. Siste del av sesongen fikk vi ny gutt Nicolay.
takk for i år hilsen Johannes S og Rolf S.

1 kommentar:

Tore sa...

Ikke bare 12-åringer som har god apetitt. Enkelte trenere tok meget godt for seg av pizza-buffeten. Ikke ofte du ser serveringspersonalet gråte...... Det er imidlertid vel fortjent. Guttenes flotte spill sammen og hver for seg, og ikke minst måten de representerer laget og bygda på er trenernes fortjeneste.
Takk for flott innsats nok en sesong.