6. oktober 2008

En oppsummering av høsten for J16

Referenten har hatt virus på PC'en, og det har derfor vært lite kampreferater fra 11er-laget til J16. Pr i dag har vi to kamper igjen denne sesongen, mot Gvarv og Snøgg, som begge ligger høyt oppe på tabellen. Siljan ligger foreløpig på en tredje plass, og kan avansere til andre plass dersom vi vinner de siste kampene. Vest Telemark er allerede klare som puljevinnere.

De siste fire kampene (alle hjemmekamper) har vi vunnet to, spilt en uavgjort og tapt en. Både Fossum og Sauland måtte se seg slått med henholdsvis 3-0 og 4-2. Begge kampene var sterke kamper fra Siljans side, der Kristina Espeseth, Silje Jenssen, Stine Eriksen og Charlotte Holtan kom på scoringslista. Silje Jenssen og Mari Hole fikk innsatsprisene disse kampene. I kampen mot Bamble spilte vi 2-2, en kamp vi normalt sett burde ha vunnet. Mari Hole fikk en nakkeskade i 2. omgang, og ble hentet i ambulanse. Dette satte nok sitt preg på kampen, og Bamble utlignet rett før kampslutt. Målscorere for Siljan var Charlotte Holtan og Anniken Tveitan på straffe, som også fikk innsatsprisen.

Søndag for ei uke siden tok vi den lange veien til Åmot for å møte sesongens desidert sterkeste lag, Vest Telemark. I sur vind og seks-sju grader viste Vest Telemark hvorfor de er verdige vinnere. De var stort sett best i alt, og det var ingen stor kamp fra Siljans side. Kampen endte til slutt 5-0, og det var vel greit nok...

Nå nærmer det seg altså slutten på sesongen for oss også, og vi krysser fingrene for seire de to siste kampene.