5. april 2008

Møte med kommunen mandag

Undertegnede skal mandag i møte med Siljan kommune angående mulighetene for aktivitetspark i møllebygningen. Kommunen stiller mannsterke med ordfører Holtan, Rune Sølland fra teknisk og Morten Nystad fra kulturavdelingen. Skal bli artig å høre hvordan disse ser mulighetene for å få til noe for ungdommen her i Siljan.

Penger finnes, det spørs bare hvordan de bør forvaltes. Det er blant annet lagt inn i kommunebudsjettet midler til et påbygg på 90m2 på helsesenteret som skal huse et NAV kontor. Kan det være riktig å bygge et NAV kontor til 2,2 millioner i Siljan med 19 arbeidsledige og NAV lett tilgjengelig på internett, eller bør disse millionene brukes på mer samfunnsnyttige tiltak? Referat kommer.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Navkontor er vel aprilspøk??

Anonym sa...

Aner ikke noe om tilbygg er korrekt eller ikke MEN NAV er litt mer enn for arbeidsledige da det vet jeg . Og at kommunen skal få skylda for at idrettslagets handledag gikk dårlig pga en ubesvart e -mail er latterlig.
FOKUS !

Ø.T

Anonym sa...

Alle kommuner er pålagt å opprette et NAV kontor, så det er nok ikke Siljan kommunes påfunn. NAV gjelder både arbeid, trygd og sosial og skal gjøre det enklere for folk å få den hjelpen de trenger uten å måtte oppsøke mange kontorer. Det er vel bra.