4. april 2008

Da er dagens andre treningsøkt over..

...kampen mellom old og young boys.
Old boys ledet 4-1 til pause etter scoringer av Martin, Brede 2 og Morten S samt Doff for youngsters.
5-2 ble sluttresultatet etter mål på straffe av Martin for de gamle og Geir for de unge. Spillet varierte med tidvis fine kombinasjoner på begge lag, men de gamle var best til slutt.
Banens beste var Sondre Norheim.

Stian

2 kommentarer:

Anonym sa...

7 er fotball??? he he....

Se hvor mange dørblad dere klarer å løfte av i løpet av ett minutt da??? Rekorden min er 15.. Bør gjøres rett før avreise, da dette ofte avstedkommer endel publisitet...

Stå på, hils preben..

Anonym sa...

http://fotballmagasinet.no/
Takk for ett noe ullent intervju pr telefon med en av deres yngre spillere ved navn Erik eller var de Eirik Thoresen i går kveld. I vår sak om klubber i lavere divisjoner som drar til forblåste Danmark på dårlige gressbaner før sesongen her hjemme tar til på strøkne kunstgresbaner fikk vi mye god informasjon. Gutten viste ikke hvilken av de danske øyene han var på , men at det var på samme øya som Ålborg. Han skulle legge seg seint og stå opp seint . Laget alstå Siljan skulle i dag spille en kamp mot ett Oslo lag . Kan det være Oslolosens lag alias Harald Eia ? Unge Thorsen mente også at laget hadde en Profil nemlig evige unge Per Arne Hanssen. Thoresen trodde at lagets eldste spiller var over 40 år.Men Hanssens lag slo i går kveld de unge fremadstormende med Thorsen i spissen ganske klart i en internkamp så ungutten var eng de gamle var eldst også i verdens største land nemlig utlandet .
Igjen vi takker for oppmerksomheten og tellerskrittene . Følg med på linken øverst her for mer om denne saken på www.fotballmagasinet.no utover i April.

mvh

Fotballmagasinet.no