15. april 2008

Ha deres egen lagkonto

Det er ikke mulig for meg å være kasserer for mange enkeltlag i tillegg til hoved kassererjobben i SiljanFotball. Dugnadspenger og andre penger lagene skaffer seg skal ikke skal inn på SiljanFotball sin konto så lenge jeg er kasserer. Ingen får heller krite til enkeltlag hos våre leverandører. Ingen regninger til enkeltlag kan lenger påregnes ordnet. Det må dere ordne kontant eller på annen måte. Dette er gitt beskjed om til leverandører.

Fordi det er en håpløs oppgave når vannflasker til kr 129 er sponset av et firma og SiljanFotball må sende regning til firmaet. Et annet lag er sponset med 2 stk medisinskrin!
A-laget har satt inn mer enn de har tatt ut, men det er mye jobb å holde kontrollen. Jeg har ikke lenger kapasitet, og må derfor be om at ingen lag lenger bruker SiljanFotball sin konto som sparekonto. Men kasserervervet er ledig umiddelbart hvis noen ønsker jobben.
Even

1 kommentar:

Anonym sa...

Jeg har ingen løsning på "kjappen" men ser at vi må tenke ut noe slik at det blir enkelt å holde oversikt samtidig som vi ikke kan ha 19 "regnskap" utenom fotballgruppa. I alle fall må vi ha kontroll på felles sponsorer så ikke hvert enklet lag "raser rundt" for å ordne for seg og sine. Rolf