16. juni 2007

Siljan - Notodden: 5-1

Fin kamp av Juniorene i dag. Kampen starta bra med en tidlig scoring av Jo. Notoddenkeeperen var på tur helt på kanten av 16-meteren, og Jo lurte seg rundt og fra nesten død vinkel satt han inn 1-0. Endelig løsnet det for Joakim også, og han satt inn 2-0 midt i omgangen. Kampen kunne vært punktert mot slutten av første omgang, men Notoddenkeeper reddet mesterlig Joakim sin straffe.

Første del av andre omgang tok Notodden over det meste av spillet, og scoret et enkelt mål. Siljanguttane tok tak og etter en felling av Tommy innenfor 16-meteren, satt Tom Erik inn straffen. Resten av omgangen hadde Siljan taket på. Hermann rullet enkelt inn 4-1 og Oppdalens store sønner Joakim og Jøran kranglet om hvem som skulle sette inn siste målet. Det blei til slutt Jøran som dro til! Det hører også med til referatet at Notodden fikk en spiller utvist etter munnbruk og dårlig oppførsel etter den siste straffen.
Sluttresultat: 5-1 Bra!