10. juni 2007

1-1 mot Ulefoss

Juniorlaget hadde kamp på Ulefoss i dag. Kampen blei selvsagt preget av varmen - 29 grader, slik at dommeren tok flere korte drikkepauser underveis. Kampen startet med et par Ulefoss-sjanser, før Jo blei feid ned innenfor 16. meteren - soleklart straffespark!
Joakim satt straffen sikkert i mål. Videre utover i første omgang var kampen jevn, med sjanser til begge lag. Siljan hadde nok de feteste sjansene, men den ville ikke i mål.

Det blei samme melodi i andre omgang, med flere store sjanser til begge lag. De største sjansene til Siljan, mens Ulefoss satt inn et relativt billig mål midt i omgangen. Tror nok ikke Tveitan vil sove spesielt godt i natt med tanke på de 5-6 sjansene han ikke satt i dag.
Helt på tampen en kjempe sjanse der Joakim kommer aleine med keeper og skyter rett på, og Jo setter returen rett i beinet på forsvarspilleren som står på streken.
Regner med at Stian kjører litt trening på avslutninger i morra!

Morten stod en god kamp i målet, og det er godt å ha Geir tilbake i forsvaret. Han gjennomførte en solid kamp etter et langt skadeavbrekk.
Se på bilde hvor flinke Juniorene er til å rydde rundt innbytterbenken. (Den lengst bort er selvsagt Ulefoss sin benk)