5. juni 2007

J14 på langtur

1. juni møtte J14 11er Åmdal/Tokke i Åmdalsverk. På grunn av den lange reisa (3 timers kjøring en vei) kombinerte vi det med overnatting på undertegnedes hytte. Vi reiste 14 spillere + 2 som bare var med for turens skyld, og 4 damer.
Tabellen tilsa at Åmdal/Tokke var et lag vi burde kunne slå, men de kjørte ut knallhardt, og fikk første scoringa. Vi ble løpende mye mellom og bare jage etter ball, men rett før pause kom den forløsende scoringa. Silje Jenssen dundra inn ballen på halv-volley, etter en flott corner fra Charlotte Holtan.
Etter pause scora Silje nok et mål etter corner fra Charlotte, før Å/T utligna. Vi så helt klart at vi kunne dra dette i land, da Mari Fredin skjøt via en Å/T-spiller og i mål. I det siste minuttet (faktisk på overtid) opplevde vi en merkelig situasjon. Å/T fikk corner, og denne ble slått i en bue over dødlinja, før den smalt i nettveggen. Ballen ble liggende død et lite stykke bakenfor dødlinja. Mari Hole stod i ro ved fremste stolpe, mens Elise Lykseth gikk ut for å hente ballen. Da kommer det plutselig en Å/T-spiller, fisker ballen inn på banen igjen, og triller den over mål. 3-3!! Og veldig frustrerende at dommer ikke så det.... Banens beste spiller var Mari Hole.
Etter en dusj, og innstallering på hytta, kvikna spillerne til igjen, og vi avsluttet kvelden med taco. Etter frokost på lørdag dro vi nedover igjen, og klokka var faktisk ikke mer enn 9.30 da vi satt oss i bilene. Ikke verst med tanke på at det var 20 jenter som skulle stelle seg, spise, pakke og rydde hytta! En veldig koselig tur, og tusen takk til Mariann Aadalen, Sølvi Myhre og Anette Hagen for god hjelp og koselig selskap.