14. juni 2007

Flott kamp og fin seier av g11 år på Åfoss i går kveld

Vi vant 5-4 etter en god kamp på jevn fin kunstgressbane. Det ble mer spennende enn det burde vært. Kom godt i gang med fine trekk i angrep.

Anders Fjeld spillte sin beste kamp det vi trenere har sett. Besteforeldre fikk se dette og ikke mor og far.Anders scoret 3 mål og skjøt så hardt på et skudd at keeperen til Åfoss mistet enn tann! Da fikk han et skudd i ansiktet. Når Anders ble korrigert av trenerene på plassering og spissjobb (dette kan jeg he he hilsen Rolf)så tok han poenget i går.Flott kamp.
 Hele laget jobbet meget bra i går. Til pause ledet vi 2-1. Rett før pause tok trenerene for seg Joakim som er den som løper mest av alle, men er ikke alltid like kreativ og setter igang spill slik han kan. Litt het i toppen. 4 min på linje med instruksjon og vips i annen omgang kom mer flott spill en periode da han tok informasjonen fra oss og gjorde noe med det. Flott!.Det ble noe helt annet! Vi gikk opp til 4-1 !
Gutta glapp så konsentrasjon og var slappe og lite hissige på ballen. Plutselig stod det 4-3 ! Johannes som den ene delen av trenerteamet "banket ut kommandoer "på bytte av tre plasser for å få tett bak. Så høyt og så aktiv har ikke Johannes vært før he he. Han tok luven fra meg  he he.
Det kom så et par gode angrep med Kjetil, Joakim,Martin  i hovedrollen og Martin satte så inn det avgjørende målet. En flott kamp av ALLE ! og.... trenerteamet var gode med sine instruksjoner og organisering underveis.(synnes vi må si det selv). Status vårsesong(2 tap, 2 uavgjort og 2 seiere)