22. juni 2008

Snake, cola, dansken, svensken, tv, senter, 1,2,3


med flere, er faguttrykk fra lørdagens Norsk Paintball Liga (NPL) stevne i Tønsberg, som Siljan Paintball klubb (SPK) satte sitt preg på.
Siljan stilte med 3 lag og var sammen med Drammen den klubben som hadde med flest lag. Og det er sterkt av en klubb som Kim Rekvik startet for bare 3 år siden. Stevnet i Tønsberg hadde ca 70 lag og 400 spillere fra hele sør Norge. Det var et flott arrangement med grilling av hel gris og camping rett på utsiden av spillebanen. Og tilskuerne er de samme man så på fotballkamper og cuper for få er siden:)

Paintball er tydeligvis ikke en sport bare for gutter. Et av de beste lagene i Tønsberg var et reint jentelag. Noe som overrasket flere av gutta, men Siljan har også noen ivrige jenter og jeg tipper vi får et jentelag fra SPK om ikke lenge. Det er også et ønske fra spillerne om et foreldre lag som de da sikkert et sikre på å slå grundig i hver kamp.

Resultatmessig ble det både tap og vinn for Siljanlaga som sliter litt med at de ikke har samme type bane i Skisenteret. Der spilles det mest skogspilling, men klubben planlegger en tilleggsbane i Skisenterområdet. Spillebanen er forøvrig en flat gressmatte på størrelse med en halv fotballbane og spørsmålene om å leie Trollmyra til en NPL runde har allerede kommet. Og det er sikkert ingen umulighet.

Og både undertegnede og andre sjåfører fra Siljan fikk innføring, snake, cola, dansken, svensken, tv, senter, 1,2,3,4,og 5, RIP osv som er "faguttrykk" i denne aktivitetet som jobber for et medlemskap i Norges Idrettsforbund.

Bilder fra stevnet her og et par videoer her:

Ingen kommentarer: