12. mai 2010

Toppoppgjør G13

Etter en uavgjort og to seire, så var våre gutter skikkelig tent og spent på å møte topplaget Gulset på Trollmyra. Det var duket for fotballfest, vaffelpressa var i gang, banen bra og det var både dommerveileder og talentspeider fra kretsen tilstede sammen med et bra knippe tilskuere. Det viste seg etter hvert at Gulset var hakker hvassere enn Siljan denne kvelden, noen av spillerene på Gulset var raskere enn det vi klarte å henge med på og vi ble litt på etterskudd. Kaptein Østland måtte kaste inn håndkledet i første omgang etter en skade i kneet, Håvard Hole overtok kapteinsbindet og dirigerte troppene videre i kampen. Til pause stod det 0-2 til Gulset. De fortsatte med 0-3 før Henry puttet den første for oss. Ahad fulgte opp med et fantastisk velplassert langskudd og det stod 2-3, guttene øynet et håp. Gulset ble for streke og det første tapet i år var et faktum med sluttresultat 2-5.
Det virket som om guttene tross alt var fornøyd med egen innsats, og det har de faktisk all grunn til å være også - her var det mye bra! Dagens banan gikk til mannen med hanskene, Nicolay Bentsen. Han storspiller i mål for tiden!
Fra talentspeideren fra kretsen så meldes det at Håvard får mulighet til å prøve seg på sonelag 30. mai, mens Henry og Marius er på blokka og får en mulighet senere i år.
Vi gratulerer!

Ingen kommentarer: