20. mai 2010

Sommarland i Bø med bading

Ja, på denne onsdagskvelden kom virkelig sommerfølelsen på en fantastisk gressmatte på Sanvoll i Bø. G13 guttene skulle bryne seg mot Skarhedin, og Nicolay, Joakim,Medi og Martin var gjestespillere. Det viste seg at Skarhedin var et godt lag! De hadde raske spillere, raskt press på ballfører og de var både løps og pasningssterke. Dette kombinert med at Siljan guttene var trege med å komme i gang, gjør at det står 3-0 til pause.
Dette er jo et resultat vi har "rettet opp" før, og i 2. omgang er det mer sprut i gutta.
På et tidspunkt så øynet vi håp! Med resultatet 7-4 så forteller det at vi spilte 4-4 (uavgjort) i 2. omgang.
Henry putter 3, og Anders 1 etter et flott inn legg fra Henry. Publikum fikk se super pasninger fra Alexander J, en Sondre som går inn i saftige hodedueller, Gaute som jobber utrettelig og et lag som virkelig prøvde i 2. omgang. Joakim var som en illsint veps på venstreback - noe som ble belønnet med dagens banan. Marcus og Håvard var desverre ute i deler av kampen pga skader.
På vegen hjem stoppet vi på ESSO stasjonen (For Høiseth var også dette en OK stasjon!!) for å ta en is. Isen var tydeligvis ikke kald nok for Sondre Breian - han vrengte likegodt av seg og hoppet ut i Norsjø. Nå var jo isen akkurat gått, men dette måtte da alikevel vært forfriskende for tøffingen Breian. Bilder her.

Ingen kommentarer: