28. mai 2010

Det går seg nok til...


Denne sesongen har vi fire årskull i spillerstallen, siden fjorårets J16 har slått seg sammen med fjorårets J19. Det har vært en tøff overgang til juniorserien, også for våre eldste jenter som har gått fra 7er til 11er-fotball.

Tre spilte kamper er tilbakelagt så langt, og det har blitt tre tap. Vår første kamp ble spilt på Helges Plass mot Skidar. Dette var en jevnspilt kamp, der vi øyna muligheten til å ta poeng. Begge våre keepere var forhindret fra å komme, men Anniken Tveitan tok utfordringen og stod i mål. I de første minuttene av kampen pressa Skidar høyt, men et godt forsvar og en tøff Anniken holdt oss inne i kampen. Vi scora det første målet, men i slutten av første omgang måtte vår kaptein og klippe i forsvaret, Mari Hole, kaste inn håndkleet. Det ble en del omrokkeringer på laget, og vi mista grepet. Kampen endte 4-1 til Skidar.

Fredagen før pinse kom Langesund på besøk til Trollmyra. Jentene var tente på å heve seg etter tapet mot Skidar, og vi begynte kampen best. Det viste seg imidlertid fort at Langesund var et lag med tekniske og hurtige spillere, og vi sleit med å etablere oss på midtbanen. Siljanlaget bærer preg av å være litt for lite samspilt, men dette regner vi med bedrer seg utover sesongen. Nytt tap: 0-3 til Langesund.

På onsdag tok Hanne Gonsholt med seg laget til Notodden for å møte Snøgg, mens trener Anita satt hjemme og leste til eksamen. Vi visste at Snøgg hadde et sterkt lag i år, men resultatet er ikke gitt før kampen er spilt! Det er derfor oppmuntrende at innsatsen til Siljan-jentene var stor på Tinfos, og spesielt forsvarsrekka gjorde en formidabel innsats. Men vi måtte også her bite i kunstgresset og innse at Snøgg ble for sterke; tap 5-1.

Vi har likevel fått med oss tre poeng - Skarphedin møtte ikke til kampstart, og poeng er poeng!

Det er mye å jobbe med framover, men vi satser på at vi etterhvert får samkjørt laget bedre, og får tilbake spillere som nå er ute pga sykdom og skade. Humøret er det uansett ikke noe å si på - ingen grunn til å henge med hodet ennå:-)

1 kommentar:

Martin P sa...

Det kan nok bli en sesong med mye tøffe kamper, men neste år er alle ett år eldre å dette mannskapet har imponert meg med lagmoral og samhold over lengre tid! Imponerende!

Fortsett med den gode jobben dere gjør Anita og Hanne!