20. mai 2010

Super lagseier for G99 mot Tollnes

Under 2 generasjoner Hanssens ledelse viste samtlige spillere en iherdig innsats borte mot Tollnes. Jan Erik hadde forberedt guttene  på at de kom til å møte et godt Tollneslag, og det gjorde de. Spillet fløt bra med flere gode muligheter til Siljan. Likevel sto det plutselig 2 - 0 til de andre. Det ble etter iherdig innsats snudd til pauseresultat 2 - 2.

Andre omgang ble målrik. Lukas gikk foran som hardtarbeidende spiss og dro de andre med seg. Det ble skåret omtrent annen hver gang, og da Siljan ledet 5 - 4 midtveis i omgangen ble håpet om seier tent både blant spillere og tilreisende supportere. Etter et par pussige situasjoner (avgjørelser) lå vi nok en gang under like før slutt. Hanssens piffet opp allerede slitne spillere og gjorde gode og nødvendige bytter og rokkeringer slik at vi var i stand til å gjennomføre en skikkelig sluttspurt. Innsatsen ga resultater og kampen endte med 7 - 6 til Siljan.

Sett fra sidelinjen var det en god opplevelse å se laget i aksjon. De spilte for hverandre og gjorde hverandre gode. Spillet var preget av gode klareringer bak. Artige kombinasjoner på midtbanen med hensikt å nærme seg motstanderens mål. Gode innlegg og avslutninger. Særlig artig å se Matias hedde inn mål direkte fra kårner. Herlige driblinger og avslutninger av Lukas medførte flere mål. Vel plasserte skudd fra Jørgen og Sebastian endte også i motstanderens mål. Tommy sto trygt og godt aller bakerst. Benjamin (ofret overleppa i et ublidt møte med en motstanders sko) og Eirik var bunnsolide som midstoppere. Morten og Kristoffer løp og slo flotte innlegg. David og Emil kriget på midten. Dette var en kamp som var moro å overvære. Takk for god opplevelse til spillere (håper bare jeg husket alle!) og trenere!