4. mai 2010

Siljan G13_1 stormer videre!

Etter en så bra serieåpning som dette laget har hatt, var risikoen for å gå på en smell tilstede i dag. Dagens motstander Urædd lå likt på tabellen, og vi håpet på en jevn kamp. De har en bred spillerstall og satte på et solid trøkk den første delen av kampen. Det var nok flere enn skribenten som mørkt på situasjonen. Men så skjer det som lyn fra klar himmel: goalgetteren Henry kommer alene med keeper, runder og går til dørlinje, drar av noen Uræddforsvarere, og vi leder 1 -0. Fotballen er ikke alltid rettferdig, men målet tente laget, og vi så bl.a. en Sondre Breian som var overalt samtidig. Det står 1-1 til pause.
Det var mer festfotball i 2. omgang, vi fikk se guttene servere dribleserier, veggspill, fantastiske cornere, gode løp og Henrys 5. mål var et "raid" uten like. Anders puttet et flott frispark fra ca 20 meter, Markus meldte seg på scoringsfesten og gjestespiller Andreas I. scoret et flott mål. Å vinne 6-4 mot Urædd betyr at alle guttene leverte og ofret seg for laget inkludert sisteskansen Joakim Bentsen. Dagens banan (innstatspris) gikk til Sondre. Det kan være en mulighet at den enorme laginnsatsen skyltes at vi hadde med oss noen flotte fotballjenter fra Siljan - hvem vet! Seieren ble feiret med is på OK-stasjonen !! på Bratsberg. (Høiseth mener iallefall den heter OK - men vi andre vet at den skiftet navn til Statoil for ca 35 år siden :-))