31. mai 2010

G13_1 Notodden - Siljan 0-6 (0-1)

En solid tropp med motiverte og humørfylte gutter var klar for siste bortekamp denne våren. Det var Notodden vi skulle bryne oss mot denne mandagen. Trener Høiseth meldte pass i dag, så det ble Erik Bentsen, lagleder Hole og en knippe med kunnskapsrike og engasjerte foreldre som ledet troppen. Kjetil Staulen hadde comeback, etter mye aktivitet på hoppskiene dette halvåret.
Notodden presset oss de første 10 minuttene, vi kom oss liksom ikke fremover på banen, men så plutselig løsnet det for oss, Kjetil hadde et kononinnlegg som Henry puttet enkelt greit og vakkert i mål! Omgangen ble avsluttet med en kononade mot Notodden målet, men skuddene suste på utsiden.
2. omgang fortsatte der det slapp, og etter 17 minutter stod det 0-2.
Vi såg nå et Siljanlag som hadde troen på egne ferdigheter, det ble bygd opp angrep helt fra forsvaret, med flotte kombinasjoner og mange involverte. Det ble fordelt masse flotte passninger fra midtbanen, og kantene ble brukt i større grad.
Scoringskonto: Henry 3, Ahad 1, Marius 2, men like viktig er resten av laget som gjorde Nicolai Bentsen "arbeidsledig" i målet og havnet med 0 på konto andre vegen.
Forsvar og midtbane fremstod som solid, samhandlende og leste spillet godt i dag.
Dagens banan gikk til Marius som gjorde masse fine "kapteinting" i dag. Han sendte til tider strålende passninger, imponerende raid, og gjorde medspillerene sine gode.
Det viktigste i dag: Det virket som om guttene var spilleglade og fornøyde, hadde god lagånd og vi avsluttet med en is på stedets lokale OK stasjon ;-)

Bilder fra Notoddenkampen


Bilder fra Kragerøkampen

Ingen kommentarer: