16. februar 2009

Ungdommens Holmenkollrenn (UHK)

I helgen har det vært ungdommens Holmenkollrenn. Det ble i år avviklet i Bærum verk sine løyper, Einsåsen skistadion på Gullhaug. Dette fordi olmenkollen er under ombygging. Siljan IL hadde med to løpere, Martin Finsrud i gutter 14 år og Joakim Christensen i gutter 13 år. Vi bodde på SAS hotellet på Fornebo. Der var det fullt hus av langrennsfolk fra hele landet. Vi hadde det sosialt og gutta så vi lite til!! Pizza på Peppes med Grenland ski lørdag kveld var populært.

Lørdag var det klassisk langrenn på 3 km. Joakim hadde et tidlig startnummer. Litt hektisk, skia glei dårlig pga liten bom i "smøreteamet" Likevel gikk inn til 43. plass i klassen, ca. 200 løpere.
Martin gikk et jevnt godt løp. Han var uheldig i siste bakken og falt. Han tapte mange sekunder der, ble nr 166 av ca 200 løpere. Res lørdag her..http://www.emit.biz/races/2009.02.14/Ungdommens_Holmenkollrenn_2009/resultat/index.htm

Søndag var det fristil. Joakim hadde mye bedre ski, smøreteamet hadde lært litt ja.. Han gikk inn til en fin 25. plass av ca 200 løpere. Martin gikk også et veldig godt fristilrenn. Han ble nr 161 av ca 200 løpere.. res her..http://www.emit.biz/races/2009.02.15/Ungdommens_Holmenkollrenn_2009/resultat/index.htm

Guttene er flotte representanter for Siljan IL...

1 kommentar:

Anonym sa...

Gratulerer gutter. Det er et meget flott resultat og veldig fremgang som viser at treningen guttene har lagt ned har gitt forbedrineg. Flott med slik sosial tur. Synd K kolstad ble syk. Penger for turen som ble lagt ut er nå i kveld overført. Skigruppa dekker slike turer.