23. februar 2009

48000 til vedlikehold av grusbanen

Grusbanen har blitt påkostet kr 48000. Bare etter nyttår. Et lass salt koster kr 18 000. Resten er grus og transport av grus. Dette måtte gjøres for å ha akseptable baneforhold. At vår lille fotballgruppe har det hele og fulle vedlikeholdet av en bane som brukes mest av Midtbygda skole er skammelig. SiljanFotball har fremdeles ikke mottatt svar på vår søknad om bidrag til vedlikeholdet. Men NAV kontor med nesten 6 årsverk må vi ha......... Forstå det den som kan!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Da kan du regne to millioner i lønnsutgifter til det kontoret. Minst. Må være bare IDIOTER som bestemmer i Siljan kommune.

Anonym sa...

Skjønner frustrasjonen din , Even... Veldig godt. Er enig skolen burde lagt inn en sum i året. kansje kr 10 000. Tror ikke grusbanen brukes veldig mye av skolen på vinters tid, men mye på sommeren.

Det du skriver "anonym" er vell ikke så lurt i fra mitt syn. Skaper ingenting ved å legge ut ett sånt innlegg på den måten, ved å kritisere til stadighet med ialefall det jeg tolker som usaklige kommentarer er jo ikke tillits skapende fra SIL mot Kommunen.

Jeg forstår godt mann kan være uenig, å ja, jeg mener det samme at kommunen bidrar for lite til barn og ungdom i siljan.... men tror det finnes en bedre måte å sammarbeide på enn dette....

Anonym sa...

"En god dialog med kommunen" Den har jeg hørt i seks år. Det er dessverre slik at man må tilbake til 80 tallet for å finne en kommune som hadde handlekraft og vilje til satse på annet enn egen administrasjon. Da dro man igang lysløper alpinanlegg og industriområde på få år.

Anonym sa...

Hilsen Even

Anonym sa...

Hva med nytt sykehjem , ny barneskole og ny barnehage .
Ikke alt var bedre før !

Anonym sa...

De tingene du nevner der er obligatoriske i alle kommuner. Vis meg en annen kommune hvor nesten samtlige arbeider utenbygds ford man selv ikke makter skape noe som helst bortsett fra en diger administrasjon. Even

Anonym sa...

Det er LANGT fra fakta i alle kommuner på Siljans størrelse .
Om man burde vært en del av større kommune er ett helt annet spørsmål .
Det som jo må være ett betimelig spørsmål er hvordan denne Elseth orker å bo i denne forferdelige kommunen som tross alt har hatt befolknings vekst noe som er ulikt små kommuner .Og neste spørsmål er hvorfor stiller han ikke til valg. Demoktratiet styrer og det er derfor eneste måte han påvirke på.

Anonym sa...

Kanskje vi må få på plass en person som har litt peiling!!!!kan vel ikke krangle som unger,skjerp dere,dette er for dumt!!!!!