26. februar 2009

Rapport fra første dag Hovedrenn hopp Alvdal


Vi kom opp i går kveld etter 6 timers kjøring og en god middag på Elgstua i Elverum(Elgstek selvfølgelig). Vi ligger på et flott seterhotell(rimelig men bra) og har god utsikt mot Rondane og ned til Alvdal. I dag våknet vi til minus to gr og sol og flotte forhold i bakkene. Fri hopptrening med kø ståing på toppen fra kl 1000.Mye kø i K 35 og 4 hopp. Kjetil liker ikke å stå i kø og fikk lov til å gå opp i K 50 der det ikke var kø. Han gikk opp og sa i ettertid at han var litt nervøs, men ikke redd. Det gikk helt fint og da var det unnagjort. Bildet er tatt rett etter hoppet.

Liten pause midt på dagen og ned igjen kl 1600 til 3 offisielle treningsomganger hopp kombinert.Det var 34 i klassen som skal gå kombinert. Etter litt startvansker ble det 30,5 i første hopp, 31,5 i neste og siste hoppet på 34,5 m var bra. Riktignok med noe høyere fart.
Hopp kompis Jarle Eikehaug fra ørn er i storform og hadde 34,5, 34,5 og 35 . Han er blant de bedre og har veldig fremgang for tiden. Artig å se "våre gutter"

Bakken har K 35 så det var langt nede i bakken for våre. Lengste hopp var 38 m. Fin fremgang. Litt artig da jeg spurte Kjetil etter hoppet i K 50 hva han tenkte da han slapp bommen. "Huff" sa han. Ingen problem var det imidlertid.
Nå er vi nettopp kommet opp igjen til hotellet etter åpningseremoni ved Aukrust museet. Solan Gundersen åpnet det hele.
Nå er det middag snart kl 2030 og vi slapper av. Kl 1000 i morgen er det kombinert hopprenn og kl 1600 er det langrenn. Kl 1400 er det offisiell trening for hopp og der stiller Gaute opp mens Kjetil Lader opp til langrenn.

Og ja jeg vet det er Årsmøtet i laget i kveld, men dette rennet i Alvdal for 12, 13 og 14 er et "must".

Ingen kommentarer: