8. februar 2009

Siljan IL Hopp "vant" Vikersund hoppfestival


Slik rekruttering vi nå har i Siljan er det mange ti år siden vi sist hadde. I helgen lå vi 19 personer i Vikersund fra lørdag til søndag på et veldig greit pensjonat som vi hadde for oss selv med gryterett til kvelden etter en hel dag i bakken på lørdag.
I rennet søndag var vi 6 guttehoppere og 3 jenter som var med. Dette ble vi premiert for i Vikersund .
Vi var den klubben blant 122 deltagere som hadde flest rekrutter med. Ikke nok med det. Vi fikk og premie for å være den klubben med flest jentehoppere(3 stk). "Nok en hopper fra Siljan ble det kommentert fra speaker". Veldig morsomt å bli lagt merke til som klubb og vi hadde en veldig flott og sosial tur, noe bildene vil vise .

Resultatmessig ble det mye fremgang fra hoppingen lørdag.
Sofie Eriksrød som var minst hoppet i K 15 og fikk 5 og 6 m.
Hedda Larsson 10 år debuterte i K 25 med brask og bram og hadde bla et flott hopp på 14,5 som var personlig rekord. Susann Kiste 11 år hoppet og denne lengden(pers det og) og gutta Gaute og Markus på 13 år fikk "kniven på strupen" av trener og bedt om å ta i litt ellers ville jentene slå dem. De hørte og la på til 16,5 m i rennet.
Våre 11 åringer hoppet og i K 25. Joakim Eriksrød hoppet meget bra og kom på pallen med hopp over 20 m. Bla et på 21,5. Han ble nr 3 , noe som var meget bra. Joakim Bentsen og Nikolay Bentsen kom noe lengre ned.(listen ikke kommet ennå).De hoppet rundt 18 m.Nicolay er nå i siget og er jevngod med sin bror

I K 45 bakken hadde Siljan Kjetil Staulen 13 år og etter et litt forsiktig prøvehopp på 30 m(litt forsiktig etter meget rufsete treningsforhold lørdag)slo han til med to friske og gode hopp på 35 m. Vel gjennomført. Bestemann i klassen lå på 40 m så det er ikke veldig langt bak racerne.13 års kullet er et meget godt kull i bakken. Det var liten fart i bakken, noe som gjorde et det ikke ble så lange hopp som det normalt er i denne bakken

Resultatlistene foreligger ikke ennå på nett så de kommer vi tilbake til.

Under er det lagt til noen bilder fra middagen og litt fra bakken




IMG_3219.JPG

IMG_3232.JPG

IMG_3233.JPG


palljoakim


IMG_3215.JPG

IMG_3217.JPG

Ingen kommentarer: