3. februar 2008

Runar skifestival dag 2

Klassisk distanserenn. Søndag 3. februar. Guttene skulle ut å gå litt lengre enn vanlig.

Fellesstart for samtlige klasser:
G-14 år skulle går 10 km (2 runder a 5 km) William Christensen gikk bare rolig, da han har vært syk en uke og skulle bare ha en gjennomkjøring. 3,50 min bak vinneren, 7. plass. Men det viktigste for William er nå å få trent skikkelig neste uke. Om 14 dager er det UHK.

G-12 år skulle gå 5 km. Joakim Christensen ble nr 3 etter tøff spurtduell. Vinneren er det ikke noe å gjøre med, 58 sekunder foran. Men Joakim gikk i front hele tiden bak, de andre hang bare på så lenge de klarte.. En Runar løper fulgte Joakim helt inn og tok han i siste bakken. Likevel kjempe godt løp av Joakim. Tiden 15,19 på 5 km er bra av en som ennå er 11 år da...Klassisk og sugføre - Prøv selv, he he!!