11. februar 2008

Ikke alltid like gøy i hoppbakken


Etter en intensiv treningsperiode med rimelig grei hopping i Botne på onsdag,fredag og lørdag ble det til å ta med seg et renn i Gjerpenkolen i K 35 på søndag 10.2. Kun Kjetil reiste dit da bakkene ellers ikke passet for de andre. Det ble med treningsperioden i Botne for dem.
La det være sagt med en gang. Turen til Drammen kunne vi spart oss for og "pappaen" hadde skylden. Jeg hadde glemt fra forrige gang at bakken ikke var som andre moderne bakker. Ingenting å si på preparering, men ut av hoppet fikk man en skikkelig høyde og det var langt frem til kulen !Bratt overfart og god fart resulterte i at man "ble kastet ut "i en høyde i alle fall Kjetil ikke var vant til. Lengden startet med 23,5. Normalt skulle man tro det bare derfra ville øke men skepsisen hadde satt seg og det ble forsiktig hopping.Han ble nr 9.
Han var mindre fornøyd kan man si. Nå vil det bli en pause med hopping til vi reiser til Vikersund Hoppfestival lørdag 16.2. Det reiser da 6 rekrutter med familier. Trening lørdag, overnatting og renn søndag. Været fremover er meldt bra. Dette gleder vi oss til.

Legger ved et bilde av Gjerpenkollen så man ser bakken. Ser ikke så ille ut der Kjetil går opp med ryggen til, men som sagt....

Ingen kommentarer: