13. juni 2006

Styremøte 29.05.06 kl.18.00

Styremøte 29.05.06 kl.18.00

Sted: Siljanhallen

Tilstede: Ernst Vidar Hilstan, Even Elseth, Terje Tveitan, Espen Forsberg, Espen Øjerud, Jan Tore Christensen, Heidi Vassdal og Hanne Gonsholt.

21.06

Gjennomgang av regnskapet:

En forkortet, punktvis gjennomgang av regnskapet pr. dags dato;

Enkelte poster er høyere enn budsjettert, og må følges opp slik at fotballgruppa ikke får unødvendige utgifter grunnet dette. (Aktivitetskostnader)

Dugnader lagene utfører må føres og klargjøres med styret på forhånd, slik at regnskapsansvarlig har mulighet til å holde oversikt med dette. Dette vil vi jobbe mer med på neste styremøte mandag 19.06.

Forsikringen på Fagerlund er urovekkende stor; kr. 12.000. Dette vil bli undersøkt og fulgt nærmere opp.

Tilskuddet fra idrettslaget på kr.80.000, blir på til sammen kr. 84.000 grunnet en personforsikring og en løypemaskin forsikring som fotballgruppa selv betalte. Disse pengene blir refundert av idrettslaget.

Ulikt idrettsmateriell er kjøpt inn for året; det er investert i hele 6 nye draktsett.

Fotballgruppa må jobbe med sponsoravtalene. De reklameskiltene på Trollmyra som ikke lenger er gyldige, må skrues ned.

Det kom også inn et forslag om at fotballgruppa skulle sette alle automatinntekter i banken som oppsparte midler etter 01.06.06. Dette ble det ikke fattet noe vedtak på, men en avklaring etter neste styremøte 19.06.06 er sannsynlig.

Vi diskuterte mye frem og tilbake ang. dugnader og dugnadsånd. Det er ikke mye aktivitet på den fronten i fotballgruppa nå. Treningsavgiftene ble i år skrudd ned med sikte på en redusering innen dugnader som issalg, loddsalg osv. Vi håper likevel at dugnader og et felles arbeid for å opprettholde Siljan fotballgruppe ikke er lagt helt på is. Dugnader er ikke bare viktig for fotballgruppa rent økonomisk og praktisk, det er også en viktig del av samholdet og det sosiale i en fotballgruppe. I sammenheng med dette, ble det fremmet et forslag som tok sikte på at ca.20-25% av inntektene et lag fikk ved en dugnad, skulle gå til fotballgruppa. Slik det er i dag, er det enkelte lag som er heldige og tjener store penger på dugnader, mens andre lag ikke har denne muligheten. Ved en slik ordning vil det bli lettere for fotballgruppa og sørge for en mer rettferdig deling av pengene. Dette forslaget ble heller ikke vedtatt på dette styremøtet.

Fotballgruppa og Idrettslaget vil også revurdere sponsoravtalen med GS banken. Er denne avtalen gunstig eller kan vi få en bedre avtale?

22.06

Søknad om støtte til Norway cup fra J15-16 og juniorlag:

J15-16 og juniorlaget skal på Norway cup, og søker i den sammenheng styret om kr.10.000 i støtte pr.lag. Styret har fattet et vedtak som sier at hvert lag får kr.2000 i støtte til cuper og lignende i løpet av sesongen. På denne måten hindrer vi urettferdighet ved at enkelte lag får større pengestøtte enn andre lag når fotballgruppa har god økonomi. Begge lagene får derfor kr. 2000 hver i støtte. Del av referatet fjernet av EE 20 juni 2006.

23.06

Status, anlegg;
Vanningsanlegget på Trollmyra vil bli reparert så fort som mulig, for å hindre at banen tørker inn. Vannpumpa på Fagerlund vil også bli reparert.

24.06

Utvidelse av grusbanen;

Først må fotballgruppa ha et møte med skigruppa før det blir videre planlegging av dette.

Neste møte blir avholdt noe tidligere (19.06.06) enn vanlig for å gå gjennom de resterende sakene. Økonomidelen gjorde at tiden ikke strakk helt til på dette møtet.

Hanne Gonsholt

sekretær

Ingen kommentarer: