18. juni 2006

Siljan`s J16 tok tredje plass i Gøy cup


Siljanjentene ble nummer 3 i årets Gøy cup. Jentene storspilte kl 0800 på Odds kunstgress og slo Åfoss 3-0. Deretter reiste vi til Herkules kunstgress og vant 2-1 over Vikersund.
Siste kampen lørdag var på Herkules hovedbane. Motstander var Birkebeineren fra Hønefoss. Siljan vant her 3-1. Siljan vant dermed puljen sin å skulle spille mot Fossum i semifinalen.
Vi møtte mannsterke opp på Herkules søndag kl 10. Mange foreldre møtte opp, og jentene var som alltid fulle av sjøltillit. Fossum skulle slås. Kampen gikk ikke helt vår vei. Fossum fikk et tidlig mål og deretter gikk Fossum inn for å sinke spillet maksimalt. Dette bidro til høy temperatur hos Siljans trener og lagleder. Det var krig både på sidelinje og på banen.
Kampen endte 1-0 til Fossum og Siljan ble nr 3 i Gøy cup.

Ellers så har jentene hyret inn Stian Hovstø som "konsulent" Stian skal hjelpe laget med lagspillet. Hvordan vi skal bevege oss i forhold til hverandre. Dette krever en annen kompetanse enn hva jentenes trener har. Jentenes trener er en kriger, ingen systematiker. Og nå skal vi forsøke å få til en kombinasjon av krig og system. Da vil laget ta et stort steg videre......

Bilder her:

Ingen kommentarer: