21. juni 2006

Expertfestivalen 3-5 nov i Kristiansand

Expertfestivalen

Velkommen til Vintercup i fotball
3 – 5. november i Kristiansand

Nyheter 2006.

Vintercup i fotball og Trollcup i håndball forventer å samle mer enn 4000 ungdommer i Kristiansand første helg i november. Årets arrangement gjennomføres i samarbeid med elektrokjeden EXPERT.

@turnering. Vi bygger videre fra erfaringer i 2005 og fra og med i år foregår all kontakt med lagene/klubbenevåre hjemmesider og ved bruk av e post. Følg med på våre hjemmesider allerede fra og med i dag for nyheter, turneringsinformasjon, info om cupene/påmelding og musikkarrangementet. Etter hvert som lag melder segfår de sine egne klubbsider. til http://www.gimletroll.no/ EXPERTFESTIVALEN og klikk på NYHETER – INFO – KLUBBSIDER for å følge med.

Lørdagskvelden 4. november blir det kjempeshow i Gimlehallen med flere kjente norske artister. Informasjon om artister, program, VIP tilbud til lagledere/trenere og mye mer kommer etter hverthttp://www.gimletroll.no/ . Deltagere som bestiller deltagerkort får svært rabatterte billetter til showet kr. 125.- motnormalpris kr. 300.-.

Fotballer til laget. Som i fjor deler vi ut fotballer og ballnett til alle lag som bestiller A-kort. Ballene i år holder høyere kvalitet og blir en blanding av slitesterke kampballer og topp vinterballer. Ekstra baller kan kjøpes til subsidierte priser.

Baner og klubbhus. Til årets arrangement satser vi på at ved alle baner blir det åpne klubbhus/haller som spillere kan oppholde seg i mellom kampene. Følg med under INFORMASJON (se bilder av haller og baner).

Påmelding til årets cup skjervåre hjemmesider http://www.gimletroll.no/ EXPERTFESTIVALEN – PÅMELDING.

IK Start spiller mot Odd søndag 5. november kl. 16:00Kristiansand stadion

Spørsmål kan sendes til post@gimletroll.no

Velkommen

Ingen kommentarer: