21. oktober 2009

G 96 Første tap kom i høstens siste kamp

Fredag kveld ble det tap 4 - 1 mot Pors2. Vi stilte som vanlig med god støtte fra 3 yngre og 3 eldre spillere. I første omgang satte vi Martin H S tilbake som midstopper. Forsvaret besto i tillegg av Håvard, Marius og Martin F. Vi spilte bra, og overrasket nok Pors (som hadde hentet noen av sine beste spillere til denne kampen). Midtbanen, med Kjetil S og Joa sentralt, løp mye, presset bra og la ned stor innsats. Andreas, Leander, Anders og Gaute rullerte på kantrollen. Isak, Ådne og Henry byttet på de offensive oppgavene. Spillet satt bra. Vi jobbet og sleit. Videre hadde vi mange og gode overganger og godt samspill. Artig å se på. 1 - 0 til Pors til pause.
I pausen innså vi at vi måtte forsøke litt mer fart fremover og flyttet Martin opp som spiss. Spillet fungerte fortsatt bra, men noen fraløpinger bak medførte at det plutselig sto 3 - 0. Isak skåret til 3 -1 etter et herlig dribleraid. Vi holdt godt følge med Pors, og resultatet viser ikke et helt rettferdig bilde av kampen.
Denne høsten har vært spennende og vi har oppnådd veødog gode resultater. Det har noen ganger værrt krevende å stille lag med 8 faste spillere. Viljar kom tilbake som en keepergave. Vi er glade for det, samtidig så er vi glade for at Daniel S var med i hele vårsesongen og bidro sterkt til at vi hang bra med også da. De 3 nevnte fra g 97 har også gjort det mulig for oss å stille lag. Mats Lunder har denne sesogen vært trener og har hatt felles treninger for g 95 og 96 (og de fra g 97 som har villet). Det har vært veldig bra for gutta og behagelig for oss foreldre, ikke minst for Rolf og meg som har holdt på noen år. Nå er det opp til styret i fotballen å legge et opplegg som gjør at alle som har lyst til å spille fotball fortsetter. Så vidt vi har forstått legges det opp til både 14 - og 16 års lag neste sesong. Så her blir det endel låning oppover. For G 96 sin del så betyr det at vi fortsatt må låne yngre spillere for å ha lag.
Takk til gutta for en flott sesong! Dere preges av god oppførsel go gode holdninger. Vi er stolte!
For pårørendegruppa; Johannes

Ingen kommentarer: