26. oktober 2009

Årsmelding fra Gutter 8 år



Lagets andre sesong er over. Den har inneholdt mange flotte både opplevelser både på og utenfor banen. Treningene har vært organisert som innetreninger det meste av vinteren, og treninger ute på Fagerlund fra slutten av april.

Laget har bestått av fjorten gutter: Adrian Fehn, Anders Holmberg Johnsen, Even Haglund, Henrik Haugholt Breian, Jelle Bos, Jonas Rød, Marko Vojnovic, Martin Hagen, Petter Hagen, Sander Kolstad Hanssen, Sebastian Rød, Snorre Olsen Gurholt, Sondre Auran Smit og Tarjei Stavenes Olsen

Gjengen har vært påmeldt med to lag.
Dette for å la barna få mest mulig spilletid på spillkveldene.
I tillegg har vi deltatt på hele 6 cuper i år:
To før sesongen startet, Lågendalscupen i Kvelde og Skidarcup.
To på vår sesongen McDonalds cup på Tollnes og Bergbys cup på Pors.
Og to cuper på høsten med Postbank cupen på Kjølnes og Bend it cup på Tollnes. Cupene bidro veldig mye til at barna fikk styrket det sosiale samholdet.

Mye har skjedd i løpet av året 2009. Og vi er heldige som for det meste har en lærevillig gjeng. Alle har hatt en god individuell utvikling i løpet av året noe som igjen har påvirket lagspillet. Det er moro å se at de spiller mer som et lag.
For eksempel så var det mange flere sentringer i år en det var i fjor.
Mottoet er fremdeles: "At det viktigste er å ha det gøy",
Og det tror jeg virkelig de har hatt.

Resultatmessig har det vært noe opp og ned, men for det meste opp. 74 seiere har det blitt, men også noen uavgjort og en del tap. Mål har rent inn jevnt og trutt. Totalt har laget scoret 513 mål i løpet av sesongen 2009.

Takker herved alle foreldrene for godt samarbeid, spesielt Wendy Bos som har vært foreldrekontakt og hatt ansvaret for kiosken.

Takk til Birgitte Holmberg som har vært web-ansvarlig.

Vil også takke assistenttrenerene Trond Gurholt og Tone Kristoffersen.

Og ikke minst en stor takk til hovedtrener Per Arne Hanssen som har ledet og veiledet laget på et veldig god måte.

Fotballhilsen
Johan

Ingen kommentarer: