5. oktober 2009

2.plass til Siljan J16!

Dette er en sesong vi har all grunn til å være stolte av! Vi blir i år nr to på tabellen, av totalt ti lag. Etter 18 kamper har Siljan J16 fått med seg 43 poeng, og dette er pr i dag to poeng bak vinnerlaget Drangedal, som riktignok har en kamp mindre spilt. Det er et stort hopp ned til tredje laget på tabellen, Fossum, som med en kamp igjen står med 29 poeng. Målforskjellen til Siljan J16 er også verdt å merke seg: 70-24! Denne målforskjellen forteller ikke bare om målfarlige midtbanespillere og spisser, men også om et solid forsvar og veldig god keeper.


Vår toppscorer i år er Silje Jenssen, som har puttet 19 ganger i løpet av sesongen. Et høyt tall, som ikke blir mindre imponerende med tanke på at Silje flytta til Kvitsund i høst, og har dermed ikke spilt mer enn en kamp i høstsesongen (hvor hun scorte to mål). Dette gir et snitt på 1,9 mål pr kamp!

En liten oppsummering av høstsesongen:
  • Skarphedin-Siljan: 1-3
    Denne kampen hadde verken Hanne eller jeg mulighet til å være med på, så Edith Hem Næs (ute med skade) fikk jobben som coach - et godt valg siden ho leda laget til seier i Telemarkshallen! Scoringer ved Ann Susann Aadalen, Kristine Hagen og Anniken Tveitan

  • Siljan-Skidar 2: 4-1
    Denne kampen bød ikke ikke på de store utfordringene for jentene, og med en sentral midtbane (Kristina Espeseth og Kristine Hagen) som vant så og si alle dueller, innkasserte vi tre nye poeng. Scoringer: Anniken Tveitan (2), Kristina Espeseth og Stine Eriksen.

  • Stridsklev-Siljan: 1-0
    Og så begynte det plutselig å rakne litt...Etter tolv kamper uten tap måtte vi bite i gresset for Stridsklev, som forøvrig var det eneste laget i vårsesongen vi ikke klarte å overliste (uavgjort 1-1). Kampen sett under ett var en begredelig affære fra Siljans side, og selv om banen var skrekkelig dårlig kan vi nok ikke legge all skyld på den. Pasningene nådde aldri fram til mottaker, alt for lite press på ballfører og for mye "stillestående" spill var forklaringen på tapet. Men jentene depper ikke mye - det skal de ha! Dagen innsatspris gikk til Maja Røssum

  • Siljan-Fossum 2: 1-4
    Dette ble kampen hvor frustrasjonen og sinnet lå langt utenpå jentene, og som preget kampbildet i for stor grad. Det er alltid mye spenning knyttet til kampene mot Fossum, og i de sju siste oppgjørene har Siljan tatt samtlige poeng. Nå stilte imidlertid Fossum med et forsterket lag, dvs med spillere fra sitt 1. divisjonslag, og i etterkant skulle det vise seg at de hadde med fem spillere, altså en spiller for mye i hht regelverket. Fossum ble for sterke for oss i denne kampen, en kombinasjon av gode 1. divisjonsspillere og meget frustrerte Siljanspillere, og vant 1-4. Det ble i ettertid sendt inn protest til kretsen på at Fossum spilte med en ikke-spilleberettiget spiller, protesten ble tatt til følge, og Siljan ble registrert med seier 3-0. En seier med bismak, men rett skal nå en gang være rett...Scoring ved Marthine Høhrbye, og innsatsprisen til Mari Hole.

  • Drangedal-Siljan: 6-0
    En overbevisende seier av årets puljevinnere, og så mye mer er det ikke å si om den kampen! Innsatspris til Kine Gurholt.

  • Siljan-Fyresdal: 6-0
    Denne kampen hadde jentene full kontroll på, og det var aldri noen tvil om hvor seieren ville havne. Godt å få litt selvtillit i laget igjen! Scoringer: Ann Susann Aadalen (2), Edith Hem Næs (2) og Stine Eriksen (2). Innsatspris til Kristine Hagen og Stine Eriksen

  • Langesund-Siljan: 3-2
    Man skal aldri undervudere motstanderen, uansett hva tabellen sier. Dette fikk vi erfare i Langesund, og gikk dermed på årets fjerde tap. Lite fungerte som det skulle denne kampen, og kort oppsummert var det en fortjent seier til Langesund. Scoringer: Anniken Tveitan og Charlotte Holtan. Innsatspris til lagets yngste spillere, Maja Røssum og Åsa Thorsen.

  • Siljan-Sauland: 10-0
    Kanskje årets beste kamp, i alle fall den kampen med best uttelling på antall sjanser! Fra første touch på ballen var det klart hvem som var det ledende laget, og vi gjorde stort sett som vi ville. Sauland var på noen få besøk foran Siljans mål, men det ble aldri skikkelig farlig. Med andre ord en fantastisk avslutning på sesongen! Scoringer: Maja Røssum (3), Charlotte Holtan (2), Silje Jenssen (2), Anniken Tveitan, Ann Susann Aadalen og Kristina Espeseth. Innsatspris til Edith Hem Næs og Ann Susann Aadalen.
Takk, jenter, for en supermorsom sesong!


Bilder fra Stridsklevkampen her:

Anita

Ingen kommentarer: