8. september 2009

Gjempekamp av G13. Ulefoss - SIL 2 - 3

For endel av gutta har det blitt mange fortballkamper i høst. Gutter 13 er (med nødhjelp fra 2 - 3 12 åringer og 3 - 4 14 åringer) skikkelig i siget. Ulefoss har et flott idrettsanlegg og 13 åringene deres var solide. Etter spill og sjanser kunne resultatet like godt vært 6 - 6, men 2 meget gode målvakter (der vår egen Viljar RM tildeles beste keeperpremie) hindret det.
Siljan tok ledelsen etter et herlig samspill mellom Martin HS og Joakim EC med 45 graderspasning ut foran mål. 1 - 1 til pause og det vanket velfortjent ros til samtlige.
2. omgang fortsatte med godt spill fra begge lag. Ådne D la på til 2 -1 etter innlegg fra Anders F. 2 - 2 ble til 3 - 2 etter heading av en av de minste på banen. Ikke spesielt stor av vekst men Joakim har en fotballforståelse, innsats og kondisjon ut over det normale.
Forsvaret satt etterhvert bra med god kommunikasjon og bra press. Kjetil K og Martin F utgjør et knallsolid midtstopperpar. Marius Ø er god som venstreback og viker ikke en tomme. På høyreback fikk flere prøvd seg; Henry P og Leander BT hadde god kontroll. Kantrollene løses av flere; Anders, Gaute L, Isak Ø og Nico V involver seg og får til fine overganger i samspill med sentral midtbane. På midten drar nevnte Joa de andre med seg og kriger sammen med Ådne og Andreas HS, som byttet på å være makker på midten og som spiss. Her gjør Martin HS fortsatt en super innsats med både fart og ro. Det meste funket veldig bra i dag, og det gjør godt med en seier etter en jevnspilt kamp mot god motstand. Det hele ble avsluttet av et herlig returløp der Martin som spiss takler Ulefoss-spiller i egen 16-meter.
Imponerende mange Siljanforeldre drar på bortekamp for å se sine håpefulle; det ser ut som at man kjenner sin besøkelsestid! I dag var det knallartig å være på sidelinjen å bivåne det hele. Takk for gode øyeblikk og opplevelser!
Johannes

1 kommentar:

Anonym sa...

Obs, litt mørkt foran pc'n, og da blir k fort til g, men hva gjør man ikke for oppmerksomhet....? johs