8. september 2009

Frukt og fotball for G12

Første helgen i september var det duket for Fruktcup på Gvarv. Dette var den første cupen med ovenatting for G12, så her var forventningene store. Vi ovenattet på Garvikstrondi camping, noen i hytter og noen i campingvogn. Lørdagsmiddag ble spist på Pizzafjoset i Bø, der det var pizzabuffet...tror Kjell Olav spiste 16 pizzastykker...og det var vel etter tre tallerkener med salat...ja, vi var alle kjempeimponert!! Utpå kvelden var det samling på hytta med Norge - Island, en fotballkamp uten TV-lyd, for makan til jabbing av gutta har jeg ikke hørt makan til! (Tror de hadde fått overdose med Urge intens og smågodt alle sammen)
Ellers var det tur i tråbåt, minigolf, foballsparking.. ja dette var supert!

Så til det sportslige:
Lørdag: Siljan - KIF Raumyr 1-4

Kongsberglaget hadde gode ballfordelere på midten, var samspilte og hurtige. Dette kombinert med en gjeng Siljangutter som ikke hadde våknet ennå, ble en litt for tøff utfordring! Vi kom på etterskudd, og kom aldri i gang med det flotte spillet som vi har prestert den siste tiden. Vår "faste" vikarkeeper Nikolai Bentsen hadde meldt forfall, men heldigvis har vi tøffe gutter som tar en utfordring på strak arm: Aleksander stod en flott kamp i mål. Henry puttet trøstemål for Siljan.

Siljan- Rælingen 2-2
Nå hadde guttene våknet, mye større innsats, og denne kampen førte vi! Alle guttene hadde et høyt innsatsnivå, men det jeg husker best fra denne kampen var Ådnes langskudd fra midtstreken som gikk rett inn, en solid forsvarsrekke og Henriks intense press på ballfører. Markus hadde en strålende debut i mål. Mange keepertalenter i dette laget!

Søndag: Siljan - Haugsbygd United 0-7
Vi tror vel at G12 passer best til kveldskamper... de klarte ikke å våkne i dag heller :-)

Det må nevnes at barna i Haugsbygd nok får mye mat, for de var store av vekst og ikke lett å duellere mot. Markus kunne lite gjøre med målene som rant inn. Store plusser i margen for Martin og Henrik som jaget utrettelig.

Siljan - Skarphedin 1-5
Ny kamp nye muligheter - gutta var klar for innsats igjen. I denne kampen holdt vi et høyt press, Marius hadde en kjempemulighet etter 2 min og flere gode muligheter fulgte for Siljan. Men så skjer det som av og til skjer i fotball, det andre laget scorer på flere av sine sjeldne muligheter. Skarphedin hadde en spesiell god skytter, noe som gjorde at de tok ledelsen med tre mål, og da sank guttene litt sammen. Fotball er ikke rettferdig!!! Men det var mye bra å ta med fra denne kampen: flotte "raid", gutter som går i hodedueller, gutter som får mer overblikk og forståelse, langskudd og susende klokkereine taklinger. Vi gleder oss til fortsettelsen!

Cupen ble avsluttet med at alle fikk premie, en stilig statuett og en T-skjorte. Vi oppsummerer med at dette ble en flott cuphelg, der guttene har kost seg og fått gode minner, og noen blåmerker!

Bilder her:

Helge

Ingen kommentarer: