8. september 2009

Bra kamp av G 14/13 SIL - Stathelle 2 -6

Stadig flere av gutta melder seg på og ser ut til å trives med fotballen. Denne kampen startet vi med en gang dommeren blåste og Ådne scoret etter et minutt. Det fortsatte med bra pasningsspill og god ryddejobb bak (Kolstad og co). Vi møtte et godt organisert lag med store spillere (de hadde med et par 15 åringer) der særlig 13 åringene våre ble veldig små. Det hindret dem ikke å bite fra seg. Martin forsøkte seg da ett og annet gjennomspill kom. Blir pakket inn og tatt hardt. Joakim har en helt utrolig innsats og løpskapasitet. Herlig å se fra sidelinja. Andreas holder på ballen og flikker videre stort sett rett før motstanderen snapper ballen. Sikkert irriterende.

Utfordringen er at vi blir overløpt på midtbanen når vi møter  gode lag. Stathelle var gode, og de viste også gode holdninger til hverandre og til motstandre. I slike kamper utfordres forsvaret ofte og når vi klarer litt mer ro i stressende situasjoner så kan det bli riktig bra. Som for alle andre må det øves på basisferdigheter. I dag så vi litt for ofte at ballen "forsvant fra oss".

Etter godt lagspill og solid keeperspill av Viljard sto det likevel 1 - 4 til pause. Litt justering fra trener Mats i pausen og vi spilte jevnt med dem i andre omgang. Isak fikk noen fremspill på venstre kant. Martin F kriget sammen med Ådne på midten. Kjetil og Simen rydder bra i midten bak og Preben har vist seg skikkelig frem denne høsten med godt spill som høyre back. På venstresiden i forsvaret bytter Mikkel og Marius og begge hever seg utover i kampen. Chris og Jonas gjør gode innhopp på midtbanen. Hvem scoret Siljans andre mål? Svaret kan dere legge inn som kommentar.

Alt i alt en god kamp mot en god motstander. Som lag har dere hatt stor fremgang. Grattis!