27. september 2009

G 13 vant 0 - 3 mot Gulset fredag kveld

Da våre "faste" 14 åringer ikke kunne være med improviserte vi og tok med fire 11 åringer og to 12 åringer. Dette da "spaning"på 11 årslaget viste at det her er endel spillende gutter. Vi tettet igjen bak med et forsvar som vi viste normalt var godt og fungerte. Leander og Kjetil S i midten storspilte og vi har gode 12 åringer på back(Håvard og Henry). Første 10 min fikk vi et lite trykk mot oss da vi virket litt dovne. Taktikken denne kampen var litt anderledes da vi ikke hadde raske kantspillere. Vi slo langt og kantspillerne Gaute og Andreas slo kjappe frem i stedet. Sentralt jobbet Joakim som vanlig utrolig(Hva den gutten har i oksygenopptak !) Dro lasset på midten og Anders var denne gang makker sentralt og er mer rolig og slår raskt gjennom. Utfylte hverandre greit. Fremme har vi fylkets raskeste spiss g96 ?Martin S. Sammen med ham jobbet Nicolay. Ut i kampen fikk Ahad(spennende og rask 11 åring med voldsom innsats) prøve seg på midbanen. Martin Kløverød var inne på kant og viste at det er mye fotball i gutten. Innsatsen til de to unge Bentsen guttene var formidabel. Dette blir bra i fremtiden. De hadde det veldig morsomt med å prøve 11 fotball. Litt posisjonsproblemer, men det kommer. Ingen av våre 11 åringer hadde store problemer med å være med på denne kampen. I andre omgang fikk laget opp "dampen" og lyntoget Martin "puttet " 3 mål. Noen sjanser hadde Gulset, men vi er så heldige at vi har fylkets beste keeper ? i Viljar . Alle skal ha honnør for kampen (oppførsel som vanlig eksemplarisk). "tungen på vektskålen som førte til seier må vi nok tillegge Martin og Viljar. Matchvinnere. Henry fikk prøve seg som spiss på slutten og det vil nok ikke bli siste gang.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Husk "foreldremøte" etter trening på Fagerlund i morgen, mandag kl 18.00. Der ønsker vi å diskutere hva vi gjør neste sesong. Det er som kjent ikke 15-års serie, slik at det blir et stort hopp opp om det å flytte g96 et hakk opp. Vi må diskutere og vurdere hva som kan bli den beste løsningen. Eget lag virker som en selvsagt løsning, samtidig som vi vet at vi kun er 9 spillere. Det betyr at vi må låne spillere fra de som er yngre.
Johannes

Anonym sa...

Enig med det som er skrevet, vil legge til litt bare:

Ønsker å gi en honnør til hele laget, men spesielt gøy å se de 4 - 11 åringene! Alle taklet nivået bra. De 4bør brukes videre hvis de har lyst og det så det ut til at de har!

Henry bør brukes som midtspiss. Han spilte veldig godt de minuttene han fikk. Martin løper fra alt også på kant, garantert. Martin vil få utnyttet sitt potensiale enda bedre tror jeg, og Henry er ikke noen back!!

Viljar sin en-hånds redning hvor han slenger seg og Gulsetspilleren knaller til på 3 meters avstand og fingrene hans bare krummer seg rundt ballen - klasseredning!
Jan Tore