4. september 2009

4-3 seier i gjørma mor Skiens Grane i kveld.

Det er en sjarm ved det meste, om man ser på det på rette måten! Utrolig nok, så sluttet det å regne i det kampen startet.
Siljan tok ledelsen 1-0 etter kun ett minutt i kveld, og sjokkerte nok motstanderen sin. Det hele ble til tider ganske komisk, der jentene sklei rundt i gjørma, men maken til innsats og masse bra spill! Vår faste keeper var ute pga sykdom i dag, men da er det aldri noe problem å spørre vår reserve. Hun (Lene R) gjorde en kjempe god kamp, og hadde mange fine redninger. Med 4-1 ledelse midt i 2.omgang trodde vi seieren var sikret, men med en straffe i mot (hens innenfor 16 meter) og en kjapp baklengs til, var det noen minutter med stor spenning på slutten. Dommeren blåste i fløyta og Siljan J14 kunne ta med seg nok en seier hjem.