31. januar 2009

Gulsetrennet - fristil fellesstart

Lørdag 31.1.09 var det langrenn på Gulset. Rennet var fri teknikk, fellesstart i klassene 13-14 år.
Fra Siljan deltok kun Joakim Christensen denne gangen. Gutter 13 og 14 år gikk sammen, 20 løpere til start i en runde a 1 km som skulle gås 3 ganger.

Joakim fikk en fin start, tok teten opp første bakken. Ved runding lå Joakim sammen med Magnus Abrahamsen fra Stokke. Magnus dro sakte men sikkert litt fra på de neste to rundene. Joakim var 19 sekunder bak "umulige" Magnus fra Stokke. Magnus er en skikkelig racer, en av norges beste 13 åringer uten tvil. Likevel var dette sesongens beste løp fra Joakim. Seb tror toppformen til gutta er rett rundt hjørnet... Flott løp Joakim. Res her.. http://idrett.speaker.no/organisation.asp?id=63595

Til neste helg er det KM klassisk og KM fri teknikk, henholdsvis Sandefjord og Stokke... Tvi tvi..