11. januar 2009

Biborennet 11.1.09 - renn 2 TV cup



Øverst: Kjetil nr 4 innerst - Nederst: Joakim nr 3 innerst

Biborennet - renn 2 i TV cup gikk i Borgen, Svarstad søndag 11. januar. Det var fristil, fellesstart. Det er spennende og det skjer alltid mye da... Siljan hadde to løpere med, Joakim Christensen (G13år) og Kjetil Kolstad (G14år). Det var 4 varmegrader, men fine løyper. Raskt føre og stor fart. Begge være gutter skulle gå 3,7 km.

Joakim fikk en litt dårlig start til han å være. Det var litt kluss med en tjuvstart og han ble stående igjen noen meter. Men når feltet hadde satt seg forserte han pent i langbakken. Han klarte imidlertid ikke å hente inn de to i teten, men i siste bratte bakken inne på stadion gikk han fra Krister Saastad fra Runar med 10 meter. Flott 3. plass av 26 startende!! Joakim var stiv i låra etter 4 fotballkamper i Bø i går!! tiden 10.01 - 28 sekunder bak Lid Bygland fra Høydalsmo.


Kjetil startet i innerspor i 3. rekke. Men han holdt god åpningsfart, fikk en bra start og skøytet skikkelig godt. Kjetil holdt et jevnt høyt tempo hele veien. Dette var Kjetil sitt beste skøyterenn noensinne. Gutten har gjort store framskritt i skøyting i år. Han var i en klynge på 4 løpere. Kjetil spurtet godt og kom inn til tiden 9.46 - 43 sekunder bak vinneren. Det holdt til en flott 8. plass av hele 30 startende. Kjetil gikk jo også klassisk igår og har fått en glimrende start på TV cupen.








1 kommentar:

Rolf sa...

Gratulerer gutter med hele helgen. Veldig flotte resultater. Sier det atter en gang. Trening gir resultater. Dette var meget bra! Kommer tilbake senere i kveld/natt med resultater fra hopprenn i helgen. mange med og også der oppløftende hopping med kombinert.