13. januar 2009

2 siljanspillere tatt ut til sone Odd


Sist lørdag var det ny samling i hallen i Bø. Kretsen ville nå se guttene i 11'er kamp. 34 fra sone Odd skulle bli til 8. 3 Siljanspillere var fortsatt med, og etter lørdagens kamper ble Joakim E Christensen og Martin Holte Sørhaug tatt ut på sonelaget, se www.fotball.no/telemark. Uttaket skjedde ut fra kretsens totalvurdering fra kveldene i november og denne lørdagsøkten.
Det er jo en inspirasjon til fotballen i Siljan at det av 8 uttatte i årsklassen kommer 2 fra bygda vår. Imponerende også med tanke på at dette laget har som filosofi at fotball langt fra er det viktigste i tilværelsen. Imponerende med tanke på at vi ikke har hatt organiserte treninger etter sesongslutt, - og imponerende med tanke på at vi aldri har spilt 11'er. Vi (Rolf og Johannes) mener det er viktig å være i aktivitet og at aktiviteten må være allsidig. Derfor oppfordrer vi til all sunn aktivitet. Gratulerer til Joakim og Martin med uttaket!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Gratulerer til både gutter og trenere. Viktig å påpeke at disse gutta trener møe over lang tid, og sluntrer ikke unna.

Anonym sa...

Joda, både Joakim og Martin og flere av de andre på laget trener mye. Vårt poeng er at allsidighet i trening er viktig. Derfor har vi i alle årene vi har trent med gutta hatt et langt opphold i organisert fotballtrening på vinteren. Selvsagt har talent, treningsvilje og miljø mye å si. Og vi ser nå at det for hvert år går lengre ut på våren før vi er på høyde med dem som har et kortere opphold i treningene.