22. februar 2007

Siste frist er mandag 26 februar

A-laget 2007 må senest på årsmøtet mandag ha på plass en lagleder. Denne skal personlig melde fra til styret i fotballgruppa at han/hun tar ansvaret.
Hun eller han har ansvaret for at laglederinstruksen blir fulgt så man unngår bøter for at man ikke betaler lisensen. Bøter dekkes ikke lenger av klubben.
Som sagt tidligere så trekkes laget fra serien umiddelbart etter årsmøtet hvis lagleder ikke er på plass. Lagleder er en nødvendig kontaktperson mellom a-laget og styret.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Håper slik informasjon kommer ut til de innvolverte og ikke bare brukere av denne nettsiden .
Bota som alle er så opptatt av og som det hele tida minnes om her skyldes ikke bare spillerene på fjorårets A lag , men like mye det sittende styret som ikke hadde gode nok rutiner.
Så lei av å lese alle de negative oppslaga på Siljan Fotball.no om A-laget at jeg skjønner godt ingen melder seg til tjenste som oppmann.
Den jobben selges jo inn som en umulig oppgave ved å ha alt ansvar for de store stygge ulvene i bygda.

Bare å trekke laget med en gang og se om hvordan det går med rekruttering og jr-lag de neste åra da vettu.Interessen øker nok ! Sparer jo litt penger også.
Alle de som har gått gradene , deltatt på dugnader , spilt aldersbestemt fotball i Siljan opp igjennom åra kan sikkert spille for Gjerpen eller Svarstad( har a og b lag) i år.
Lykke til !

Anonym sa...

Selvsagt kommer info direkte til spillere. Det er viktig.
Bare for ordens skyld så har jeg vært i kontakt med aktuelle alagspillere 3 ganger etter nyttår angående laglederjobben. Så det er forsøkt å finne lagleder.

Formann i SiljanFotball har i år også vært lagleder på a-laget så samarbeidet med styret burde jo heller ikke vært noe problem.

Kravene til en lagleder på a-lagsnivå må være strengere enn de andre lagene da konsekvensene ved slurv er dyre. F.eks hvis man i år ikke klarer å stille lag til en kamp er boten kr 5000.- Dobblet fra i fjor! Bøtene ved lisensrot er jo kjente for de fleste.

Det bør være greit for en lagleder å følge opp "Laglederinstruksen". Det er ingen urimelige krav i denne. Men man kan jo på årsmøtet velge en annen leder enn undertegnede. Kanskje man finner en leder som forkaster "Laglederinstruksen", ikke stiller slike krav, og ønsker en større satsning på alaget. Jeg vil da uten votering trekke meg som lederkandidat. Har nok å pusle med også uten lederjobben:)

Når det gjelder viktigheten av alaget så gjennomdiskuterte man jo denne her: http://www.siljanfotball.no/2006/11/nsker-vi-lag-i-siljan.html

MVH
Even