21. februar 2007

Bør lagene sjøl ordne kiosksalget?

Vi har gått i minus på kioskdriften i 2006. Hvordan det har skjedd er det mange forklaringer på.
Bør vi derfor i 2007 la lagene sjøl stå for allt som har med kiosken å gjøre?
Alle lag som har kamper på Fagerlund eller Trollmyra ordner sjøl med eventuelt salg. Det kan jo være endel penger inn ved salg av vafler og kaffe til de lagene som er driftige. Og allt går til laget.
Dette blir en av sakene på første styremøte etter årsmøtet.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Nei det bør styret stå for .

Anonym sa...

Hvordan skal styret få penger til drift om de ikke vil ta ansvar og bare fordele alle potensielle inntektskilder ut til hvert enkelt lag ?

Anonym sa...

Det man tjener på kiosken er ikke stort. I tillegg er det nesten hver år utgifter etter innbrudd i denne. Regn også inn kostnaden ved hærverk og tyveri og da er det sikkert mest lønnsomt å la lagene ta med det de sjøl ønsker å selge på sine hjemmekamper.
Eneste det er rein butikk å selge er ting du lager sjøl som vafler og kaffe/saft. Det meste annet er det så lite avanse på at det blir nesten ikke noe overskudd.

Anonym sa...

Kiosk bør det være. Selg vafler, rundstykker, kaffe og saft. Ta med dette "på dugnad" en eller to ganger i sesongen pr lag - maks. Alt fom kommer inn, blir rein netto. Alt skal inn til fotballgruppas styre. Dette kalls FELLESSKAP hvis noen er i tvil.

Sett opp kioskliste - hvert enkelt lag er ansvarlig ved interne bytter. Følg opp og se hvem som gjør jobben sin. De som sluntrer unna får ikke støtte til cup(er) eller andre goder (avslutning e.l)

Lykke til--..!! Hilsen SIL leder i ennå 5 dager

Anonym sa...

Anonyme er litt vanskelig å forholde seg til.Nei det bør styre stå for ! he he .Den er bra! Tipper vedkommende ikke har vært med i noe styre. Vi som har vært med noen år(i styresammenheng) vet at alle forlanger og vet bedre enn styre, men spør du rett ut."Vil du ta ansvar for dette?" lukkes munnen med 7 segl og det blir sagt "nei jeg har ikke tid, det må styret gjøre". VI må alle ta ansvar og bidra til felleskapet.Det være seg å rydde vekk søppel utenfor banen når vi er der eller ta en økt i kiosken.Enig med Jan Tore. Ta en økt men vi må sørge for at de som tar en økt for mer igjen enn de som ikke gjør noe.Det tror jeg blir viktigere og viktigere.Ikke minst å sørge for at det er de som betaler er med.De som IKKE betaler eller følger opp må få beskjed.Dette er lagleders ansvar like mye som styret.