12. februar 2007

14 dager til årsmøtet

Mandag 26. februar kl 18 i Siljanhallen.
Det skal i år avgjøres saker som har en viss betydning for fotballen i Siljan fremover.

En sportsplan er utarbeidet og skal vedtas eller ikke vedtas. Denne er ment som en mal i noen år fremover.
Denne planen innbærer blant annet at alle lag i SiljanFotball er like mye verdt. Det skal ikke satses ekstra på på noen lag. Det betyr at man i budsjettet 2008 fra SiljanFotball ikke gir kjøregodtgjørelse til noen trenere.
De lag som ønsker noe ekstra til trener eller cuper må selv betale dette. Men husk at med et par dugnader så har et lag vanligvis jobbet inn kr 10 000.

Den sier også at hvis man ikke har trenere til et årskull så har man ikke lag. Disse kan ikke påregne å spille med andre lag hvis de er mange nok til eget lag.
Den sier selvsagt også at er det for få spillere i et årskull til at lag kan dannes har man krav på å spille med laget i alderen over.

En økning i treningsavgiften på kr 250 er foreslått.

Og sist men ikke minst. Nedleggelse av Fagerlund. Dette skal avgjøres på SiljanIL sitt årsmøte umiddelbart etter SiljanFotball sitt møte.

1 kommentar:

Anonym sa...

Tror hverfall ikke det blir enklere å få med frivillige når aktiviteter og anlegg skal legges ned og alt være opp til hvert enkelt kull eller lagleder.De med ressurser i foreldregruppa får gode tilbud og andre ikke . Jr lag blir tydeligvis satset litt på , mens A lag skal seile sin egen sjø.
Er ikke målet med et juniorlag å rekrutere til A laget eller utvikle spillere som er gode nok for større oppgaver eller det det kun et tilbud for frtidsaktivitet istedet for å se HotellCæsar ?
mvh KingKenny