17. februar 2007

For straks et år siden


22. februar 2006 ble Siljanfotball.no lagt på nett. Sidene gjør det enklere for medlemmene å følge med på hva som skjer i siljanfotballen. Alle saker behandlet i 2006 er publisert her. Det har ikke vært nødvendig å "sensurere" noe som helst. Og det er bra.

For husfreden sin skyld så kunne jeg selvsagt latt vær å skrive enkelte innlegg. Men det har vært nødvendig.
A-laget har fått endel fokus, men det er også der det har vært mest penger å spare.
Siljanfotballen må stramme masse inn på pengebruken fremover. Og medlemmene må vite hvorfor vi må spare og hva vi ønsker å prioritere videre.

I løpet av dette året har vi hatt 92 000 sidevisninger(en sidevisning er når du åpner www.siljanfotball.no.) Totalt antall filer vist er 290 000 (mange ser på bilder) 6300 forskjellige maskiner er betjent. 420 artikler er postet.

Det har også blitt tatt endel bilder dette året. Se Fagerlund 22. februar. Se snømengdene den gangen.

For Siljanfotbal.no sitt andre år er ønsket flere bidrag fra medlemmene. Ta et bilde av laget ditt på trening eller kamp. Skriv noen ord og send det til post@siljanfotball.no

4 kommentarer:

Anonym sa...

Kikket på Arkiv fra februar 2006. Veldig gøy at slike utklipp fra lokalpressen er sakset inn på den weben. Bra jobba.
Artig også å lese at karsten den tids formann ikke vil til 2 div ( det var faktisk ikke umulig) og at gruppa gikk 100 000 pluss på drift,( Dette var vel før automatinntektene tok av for fult tror jeg).
Øystein T

Anonym sa...

Den gangen hadde man bare Fagerlund? Regn minst 100 000 i drifing av Trollmyra pluss grusbanen.
Allikevel må dugnadsinnsatsen vært formidabel dette året.

Anonym sa...

Målsetniger vyer og ambisjoner gir ofte litt ekstra gass på dugnadsånden .Om jeg ikke husker helt feil var det rundt 100 000 i samarbeids avtaler samt at Gutta på laget solgte målaksjer som gav kling i kassa. Styret sto for billett og kiosk salg på alle hjemmekamper noe som hvertfall dekket dommerregninga hver gang.
StreetFotballen og Fotballskolen viser er "nye" positive tiltak som gir engasjement , god omtale i lokalaviser ( noe eventuelle samarbeidspartnere er opptatt av) og ikke overskudd i penger samtidig som det er gøy.

Ø.T

Anonym sa...

Har bytta tastatur nå og da blir det bedre norsk.Målsetninger.

Streetfotballen og Fotballskolen ER "nye" positive tiltak som GIR overskudd og ikke minst er gøy.

Sorry for manglende ord og feil i det første innlegget .

Øystein