6. mars 2010

Resultater fra dagens hopprenn Alvdal


I dag startet rennet i "Solan Gundersen" Hovedrenn kl 1000 i 24 minus i K 35 i et flott vintervær. Joakim Bentsen startet med et kjempehopp på 36,5 m og lå nær de 10 beste i en klasse som talte 48 hoppere fra hele landet. Han bommet i andre og fikk da "bare " 34,5 men det holdt til en kjempeflott 14 plass. Broder Nikolai Bentsen gjorde sitt beste renn for året og hoppet hele 32,5 m i 2 omgang. Det ble en flott 22 plass. Joakim Eriksrød hoppet på det jevne og er litt ute av form. Han har vært best til nå i år men var ikke helt heldig. Ble likevel nr 27 av de 48 som var med. Det er et fint resultat.
I K 52 14 år hoppet Kjetil i en meget god klasse med utrolig god hopping . Han var muligens ikke helt fornøyd med 42,5 m i førte omgang men hoppet til gjengjeld et meget bra andre hopp på 45 m. Lengste hopp i klassen var på 52 m. Han endte på 24 plass i en klasse som talte hele 42 hoppere . Dette er landets beste hoppere og resultatet virket inspirende på alle våre hoppere. Nettopp kommet opp på hotellet etter en bankett og i morgen er det lagkonkurranse.

SILJAN REDDET AUKRUSTSENTERET
En hendelse ved bordet bak oss( på banketten) fra Siljan kunne endte ille. En meget urolig ungeflokk fra Kollenhopp(Nærmest lite dannelse) klarte å sette fyr på en serviett og duken tok fyr.Rask reaksjon fra Rolf og Inge sørget for at det ikke endte ille.


alvdaljoakim.JPG

Bankett

2 kommentarer:

Anonym sa...

Under Norges skiforbund sine sider er det en stor mengde bilder fra arr . Fikk ikke bilder av Joakim og Kjetil større på vår nett side

Nils Petter sa...

Flott innsats av dere