14. mars 2010

Madshus-sprint på Lørenskog.




Jenter 12 år var idag med på stafett-sprint-skøyting. Det var et fantastisk proft renn, med en flott arena på Losby Gods golfbane. De stilte 2 lag: Mari Kjær og Malin Sem. Susann Kiste og Karine Sem.
1. Heat: Susann startet 1. etappe med god staking og gikk ut som 3.mann, ved veksling var hun på 2. plass. Karine ga ikke fra seg denne plassen og vekslet flott til Susann igjen. De økte forspranget og hadde en solid 2. plass ved mål. De 4 beste lagene av 7 gikk videre til finale. Gjett om de var glade!

2.Heat: Malin gikk 1. etappe og skøytet flott i vei. Hun kom inn til veksling som 4. lag, og Mari brukte sterke armer og tok inn på de andre. De var veldig nære 3. plassen hele veien, men kom til slutt inn som 4.lag. De kom videre til finalen, og jubelen var til å ta og føle på.
Vi foreldre var helt utslitt etter all spenning.

Finalen: 8 lag stilte til finalen, og Siljan-jentene stod spente i ski-sporet og ventet på start-skuddet. Malin og Susann gikk 1. etappe og vekslet inn til 7. og 3. plass. Mari og Malin fortsatte i fin stil og holdt plassene til neste veksling.
Mari og Malin gikk jevnt og endte på 7. totalt. Susann og Karine lå lenge på 3., men sleit noe på slutten og endte på 5.
Jentene var slitne, men fornøyd med innsatsen! Susann var heldig vinner av lodd-vant et par madshus skøyte-ski!

2 kommentarer:

Johan sa...

Gratulerer. Kjempe bra innsats alle sammen. Veldig bra at dere legger slike saker ut på nettet.

Anonym sa...

Morsomt å lese og artig med slike turer til solide arr. Rolf