4. mars 2010

Hopperne på plass i Alvdal


En stor kontigent fra Siljan(Faktisk veldig bra med 4 hoppere) ankom i går kveld Alvdal til Solan Gundersen vinterleker. Dette er Hovedrennet og årets høydepunkt for hoppere og kombinertløpere 12-13 og 14 år. Vi hadde fri trening i formiddag og våre 3 12 åringer hoppet i K 35 og Kjetil S i K 52. Bentsen brødrene prøvde den store bakken med noen få hopp. Unge Joakim B hadde et kjempehopp på ca 45 m med god fart. Guttene hoppet stadig bedre utover dagen inntil det ble mye kø i bakken.
Kl 1600 var det offisiell trening for kombinert hopp. To omganger. I 12 år var j Bentsen blant de aller lengste i 1 omgang med 34,5 m på et meget godt hopp. Han falt i 2 omgang på 34 m. To fullkalff i renn i morgen er han blant de tre beste etter hopp !. Det er 28 i klassen. N Bentsen hadde 27,5 og 29,5. Er man over 30 er man ca midt på listen. Joakim Eriksrød er ikke med i kombinert og hadde etter hvert fremgang i hoppingen etter en litt treg start.
Kjetil i K 52 hadde på slutten av dagen et par meget gode hopp på rundt 45/46 m.
I de to treningsomgangen var han på 4o og 44. Dette er rundt midten av de 20 som starter i kombinert. Mange veldig gode hoppere. Veldig lite som skal til før han er på 47 ?. Det hadde vært utrolig bra.
Legger ved et bilde av "jentene " som er med og heier. De ville gjerne bli tatt bilde av og være forsidepiker.

I skrivende stund er det åpningsseremoni i bakken. Middag etterpå og et møte med innleid trener for helgen. I morgen tidlig er det renn hopp kombinert.

Ingen kommentarer: