5. mars 2010

Fine resultater i dagens kombinertrenn.Alvdal


Hopprennet kombinert var på formiddagen i 18 minus og det startet veldig bra med Bentsen gutta i 12 år. Nikolai ikke helt heldig med hopp på 27,5 m. Broder Joakim klinket til med 34,5 m og var nr 5 av de 28 med. I annen omgang klinket Nicolai til med sitt beste hopp og la på til 31,5 m.Det lengste han har vært i bakken. Broder Joakim fulgte opp og fikk til et kjempehopp på 36,5 m!! Full jublel på sletta blant oss fra Telemark/Vestfold skikrets. Blant rennets beste hopp. Han fikk en solid 5 plass etter hopprennet !! Meget bra ! Nicolai ble nr 16 etter hopprennet.

Langrennet var vi mer spent på da dette ikke akkurat har vært prioritet hos våre løpere. I langrennet var imidlertid Nikolai den som gikk forbi to løpere og ble nr 14. Joakim måtte seg seg forbigått av noen løpere og ble nr 9. Dette er imidlertid meget respektable resultater da dette er de beste i landet som stiller opp i dette Hovedrennet. Fra Alta i nord til Arendal i sør.

I den store bakken konkurrerte Kjetil Staulen med i en hard klasse med 21 deltagere. Meget høy standard.De beste kombinerthopperne er og de beste hopperne. Kjetil fikk til et rimelig greit hopp på 43 i første omgang. Han var da nr 12. I 2 omgang ble farten satt ned,men Kjetil fikk til et enda bedre hopp og la på til 44,5 m. Det er der han ligger i forhold til de andre og var godt fornøyd med rennet. Han ble nr 12 av 21. Kun 45 sekunder bak bestemann. Det var sprintrenn. 70 p er 1 minutt. Det ble en skikkelig thriller av et langrenn .Kjetil holdt avstanden og hadde tre stk ca 50 m foran seg 300 m før mål. Da fikk han imidlertid smake at ikke langrennstreningen var ivaretatt skikkelig. Det ble "bråstopp" og han var meget stiv siste bakken. Han ble til slutt nr 13 . Dette er likevel meget respektabelt med tanke på treningsgrunnlaget i langrenn. Det har ikke vært bra, når man ser hvor mye de andre trener og hvor høyt nivå det er på de beste. Det var likevel et veldig stort hopp fra 13 plassen til Kjetil og bakover på listen . Ikke langt frem.

Bildet viser kombinertgutta før avreise fra hotellet ned til stadion som ses nede i dalen.
Diverse bilder fra dagen under:

start langrenn

FrosneTelemarkinger

Joakim Bentsen

mamma peptalk

Kjetil klar toppen

1 kommentar:

Rolf sa...

Ved å zoome inn bildet av Kjetil på toppen ser man godt lengdene i bakken. All grunn til å være fornøyd med våre kombinertgutter. Rolf