19. august 2009

Tilbake på vinnersporet!

Vi kan hvis vi vil, og det beviste J16 på mandag da vi slo Urædd hele 6-0! Etter en cupsommer med måltørke beviste vi igjen at det ikke er tilfeldig at vi troner på toppen av tabellen.
Etter 10 minutter med litt famling, løfta Siljanjentene pasningsspillet flere hakk, og tok tak i kampen. Charlotte Holtan dro seg fri flere ganger på venstrekanten og slo mange gode innlegg. Vi klarte dessverre ikke å omgjøre alle disse til mål, men vi gikk til pause med 2-0 etter to scoringer av nettopp Charlotte.

Etter pause var det Siljan som dominerte spillet, og vår solide forsvarsrekke hadde ingen problemer med å avklare Urædds forsøk på gjennombrudd. Charlotte fortsatte å sette grå hår i hodet på Uræddforsvarerne, som ble fintet ut og fraløpt gang på gang. Anniken Tveitan tok godt vare på sjansene og scorte hat-trick! Åshild Gurholt scorte vårt siste mål med et skudd fra 18-20 meter.

Igjen hadde vi meget god hjelp fra to yngre spillere, Maja Røssum og Åsa Thorsen, som spilte henholdsvis høyre kant og sentral midtbane. Det var tydelig at disse to jentene har spilt sammen før, for samspillet fungerte perfekt. Gode pasninger fra Åsa ut på kanten til Maja, som legger veldig gode innlegg. Dette er gode spillere som i stor grad bidrar til å løfte spillet! Vi har også fått en ny dyktig forsvarsspiller, Kine Gurholt, som kom fra Fossum. Det er ikke verst å få forsterkninger fra jenter som ikke en gang bor i Siljan!

Nå leder vi serien med 28 poeng på ti kamper foran Stridsklev, som har 20 poeng på åtte kamper, og vi har en målforskjell på hele 42-12. Dette lover bra!

2 kommentarer:

pekka sa...

Dette var solide resultater, imponerende!

Rolf sa...

Solide saker og dette har ikke kommet av seg selv. Flott jobb Anita. Da tenkes det ikke bare på resultatene. Rolf